niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
szukam stolarza

Moze ktos zna jakiegos taniego i solidnego stolarza do zabudowy kuchni.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: szukam stolarza

Osobiscie polecam Waldka O. tel; 606896260 ma zakład na ul Nowogrodzkiej. Bardzo solidny i sprawdzony. Na miejscu rysuje plan i od razu wiadomo jak bedzie wyglądała kuchnia i co najwazniejsze podaje cene. Przyjezdzało do mnie kilku - to plan za 3 dni, następny za tydzień, i nie potrafili powiedzieć dokładnej ceny (ok tyle...ale to się zobaczy itp.)

ten temat był niedawno poruszany to spróbuj wrzucić na wyszukiwarkę i będzie dużo namiarów.

Znam taniego ale nie jest solidny. Znam też solidnego ale nie jest tani. To który ma być ??

ADALL

Nie znam obecnie jakiegokolwiek stolarza w Lomzy, bo z tych co kiedys znalem to na pewno zaden juz nie praktykuje tego zawodu ..:D.
Za to mala uwaga dla unomata - wybacz kolego, ale Twoj podpis/cytat - no coz (zeby Cie za bardzo nie urazic) - po prostu razi i jak to tu mowia: 'it needs work'.
Get it?

Pozdrawiam, wychu

Wlasnie ,w moim przypadku glowna role gra,, kasa".Meble w kuchni sie rozsypuja,wiem ,ze w tych czasach nie znajde ,,bardzo taniego" stolarza,ale moze......Kto pyta nie bladzi... ,,unomat"-dzieki :zadzwonie do niego :)

bitt meble.
kupiski stare
ul. wisniowa 6
tel.2160272

bardzo dobre i solidne wykonanie.
polecam

No cóz Wychu to masz problem i sam se musisz z nim poradzić :-)
A kolegów to se poszukaj w piaskownicy (tak zeby Cie za mocno nie urazić)
Pozdrawiam

Powaliles mnie Swa blyskotliwoscia i polotem, unomat. Intelektem tez ..:(.
Ale co mi tam - jesli fakt, ze ten podpis zawierajacy az 3-4 bledy wcale nie robi na Tobie wrazenia, to gratuluje posiadania tzw. 'thick skin'.

Over and out.

Jesli chodzi o kase to nie zamawiaj mebli u nikogo kto ma zaklad stolarski.Tu masz nr506120 423 lub 604055882.ten pierwszy to nr do mnie.Bedziesz mial taniej i solidniej

A kto mie widzioł jok ja pocinam na jawce z 1979r ?? (taka z żółtem bakiem;)

O Grzesiu fajnie ,napewno sie odezwe.Wlasnie taki ktos mi jest potrzebny.Dzieki bardzo..Tylko na ta kome to mam prosic grzesia ?czy tak?Albo podaj jakies namiary.Osobiscie sie latwiej rozmawia.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org