Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Cyfrowy Polsat |
Bardzo żałuje zakupy cyfrowego polsatu jest to najgorsza platforma jaka może być mam najdroższy pakiet a nawet nie moge sobie obejrzec ligi mistrzów. Kto się zgadza z tą opinią ??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Cyfrowy Polsat |
To po co kupywałes? czytaj zanim cos kupisz
|
|
ha ha ha. a ja mam i obejrzę. :)
|
|
reklama, a gdzie jest urząd ochrony konsumenta? Przy kasie tia. Gorzej z kablówkami, ŁSM i ZGM ma Vectrę. A mam wybór?, stalówkę za 6 zł muszę wykupić. A urząd ochrony konsumenta? przy kasie. Nie wspomnę o antymonopolu. Ale co tam ważne to co w kasie dają. Ciepło i komputerek jest, i wymądrzyć się przed kamerą. Ważne, że 1 w kasie jest. I tak TP.SA I tak Elektrownia I tak Vectra I tak .................. kuźwa walę na Irlandię. ściemka wszystkim
|
|
ostatnio byłem w 4+ i jest tan salon nTV, może to dobry wybór?? nie ma opłat ukrytych wszystko czarno na białym, jak jeszcze internet włączą do pakietu to wcale dobrze będzie. Jak mi się polsat skończy to chyba wezmę sobie n-kę.
|
|
Telewizja n ma prawa do transmisji spotkań LM na polske wtorek i środa oraz TVP spotkania środowe. he he :))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |