Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
chirurg stomatolog |
Mam pytanie, czy może ktos się orientuje jak jest w Łomży jeśli chodzi o chirurga stomatologa ? liczę na Wasze opinie i pomoc.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: chirurg stomatolog |
Zależy z czym masz problem jeśli tylko usunięcie zęba to polecam Głuszkowskiego przyjmuje na ul. Polowej. A jeżeli to coś poważniejszego to w szpitalu jest przychodnia szczękowa
|
|
nie polecam niestety pana Gluszkowskiego...2 razy zatruwal mi zab ktory mnie boli po zatruciu...usunac mi go nie chcial...kase skasowal a potem nawet tlf nie odebral jak dzwonilam z potwornym bolem po zatruciu..nigdy wiecej... Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
W szpitalu na I pietrze. Pani bardzo mila i wyrywa dokładnie.
|
|
Pan Głuszkowski jest bardzo ok jeżeli chodzi o usunięcie zęba.
|
|
chodzi konkretnie o usunięcie ósemek..
|
|
polecam Piórko na Hipokratesa....
|
|
Grzesiek Głuszkowski,bez stersu.Polecam
|
|
Jak polecacie Głuszkowskiego, to piszcie dokładnie, o kogo chodzi. Bo ja nie wiedziałam, że jest ich dwóch i trafiłam do syna. Masakra. Pierwsze co bije po oczach, to bród w gabinecie. O reszcie za długo by pisać. Dodam tylko, że to co on spartaczył poprawiał mi jego ojciec. I nawet kasy nie wziąć, jak dowiedział się, że to jego syn robił. A przyjemność miała mnie kosztować ok.250zł.
|
|
Radziłabym iść do poradni w szpitalu,bo po wyrwaniu zęba u pana Głuszkowskiego dostałam krwotoku!MASAKRA!!!!!!!
|
|
Centrum Stomatologiczne Demed-co o nim sądzicie ?
|
|
Tylko nie Pioro!!! ten rzeznik wyrwal mi dobry zab!
|
|
Ja bardzo polecam młodą panią z DOMED ul słowackiego te.86 211 10 80 robiła mi zabieg 2 godz zatrzymane 4
|
|
nadmienię tylko że nikt w Łomży nie chciał tego zrobić byłam też w Białymstoku tam chcieli 1tyś plus tomografia a ta pani wzieła 200zł plus zrobienie zdięcia. był to zabieg od podniebiebia wycięcia z szczęki
|
|
popieram ten mlody głuszkowski jest psycholem sport to zdrowie
|
|
agyness miałeś usuwane ósemki ? jak to wygląda? bardzo boli ?
|
|
Miałaś *
|
|
a do nerwu trójdzielnego jakiego lekarza chirurga stomatologicznego polecacie? -w białymstoku
|
|
hmm.. dr Szarmach w Białymstoku . 85 652 71 24 zadzwon i się zapytaj :)
|
|
miałam usuwaną "8" na Prusa, Pani pracuje też w szpitalu, także spoko onaion
|
|
tylko nie gluszkowski on ślepaczysko usuwa zdrowe zeby!jak sa obok zepsutego,potrafi tez uszczerbac zdrowy zab!nigdy wiecej to jest rzeznik!!!!!!! Gienia_Smoliwąsowa
|
|
Genia! odpowiem tobie krótko przysłowiem " pomóż dziadowi to cię zniszczy" ,jeżeli chodzi o ślepaka to nie używam okularów do zabiegu bo widzę doskonale z bliska co do rzeżnika to nikogo w swoim gabinecie nie zarżnołem ani nieprzerżnołem ale jak jeszcze do mie przyjdziesz to to zrobię.Pozdro boguś
|
|
Jak dla mnie samo znalezienie dobrego dentysty było bardzo ważnym celem i jestem zdania, że jak najbardziej dbanie o swoje uzębienie jest istotne. Jeśli chodzi o mój wybór to ja postawiłem na leczenie w klinice boutiquedental i jestem z efektów bardzo zadowolony.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |