Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak to mozliwe? |
Znalazłam dzisiaj ulotke ze jakas firma na legionow sprzedaje w ramach promocji swiatecznej zestawy komputerowe z monitorem 17 cali po 299 i 699 złotych brutto. wie ktos o co chodzi i jak to mozliwe ze cena jest tak niska? Gosia
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak to mozliwe? |
Podaj jak firma i gdzie dokładnie zaraz szaber zrobię na te kompy ;) ja żadnych ulotek nie dostałem ;<
|
|
Gosia może byś tak wyjrzała przez okno a nie tkwiła ciągle w świecie reklam?
|
|
Tomek, jak Ci Gosia dowali, to znowu na dwór nie wyjdziesz przez tydzień ;D -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
wiem, nie przemyślałem tego.... Mariusz ratuj!
|
|
myślę, że jak większość reklam sedno jest ukryte w dalszej części ulotki (malutkim druczkiem). Po przeczytaniu może się okazać, że te 299 złotych to pierwsza rata. Pozostałe 9 bez oprocentowania po nowym roku. To typowy przykład, może się mylę. Nic jednak na tym świecie darmo, więc trzeba być ostrożnym. Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
te 299 i 699 to nie cena, to raty :) Trzeba dokładnie czytać.
|
|
Firmy sprzedają swoje komputery po takich cenach tak robią np. banki , co roku wymieniają sobie kompy na lepsze a stare sprzedają za bezcen .
|
|
a może to chłopaki świeżo zaj** towar upłynniają ;) MoJe ŻyCie To MentoR.
|
|
Gosia24_ rtak może być tylko ,że komputery są używane już przez rok lub dwa przez tą firme . Dlatego oddają za bezcen . Jaka to firma ??
|
|
Va bank są to używki. Gdzieś to widziałem i było całkowicie nieciekawe. Na allegro są lepsze ceny.
|
|
cisza zapanowała nie słychać nic chyba siedzi w domu. waldek27 wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz?
|
|
z takimi cenami to na bank podają raty albo pierwszą wpłatę i np. 6 miesięczny okres karencji czyli przez pół roku ma się komputer za te 200zł zresztą koszt wyprodukowania lcd w chinach to pewnie z 50zł na nasze... :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |