Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zamknięta plaża miejska |
Od jakiegoś czasu nie można wjechać na parking przy plaży bo brama wjazdowa zamykana jest na kłódkę. Chodzi o godziny wieczorne, nocne i poranne. Cóż to za pomysł? Nikt z Łomży nie może wieczorem przyjechać i zaparkować na parkingu przy plaży żeby pospacerować albo powędkować. Ostatnio kilka razy chciałem wieczorkiem tam zajechać. Zamknięte na 4 spusty. Nie rozumiem takiej decyzji. Totalna porażka :(
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zamknięta plaża miejska |
|
|
Kuria zakazała bo jeżdzą tam po nocach i grzeszą
|
|
fanka bocianka bezwstydnicy.
|
|
Może kradną w nocy i dlatego. Tak się ostatnio zastanawiałem gdzie są te parasole, co tam niedawno postawili?
|
|
Ale mi problem wystarczy zaparkować gdzieś na rybakach i isć spacerkem a może chcielibyście zaorać łąki i zrobić wielki parking ?!
|
|
Nikt nie chce orać łąk bo parking jest już zrobiony, tylko problem jest taki że nie można z niego korzystać. A jak nie będzie dostępnego parkingu to dopiero zacznie się jeżdżenie po łąkach. Pytam się \"po co zamykać takie fajne miejsce na kłódkę?\"
|
|
To jest prawdziwy dramat. Kocham po prostu odpoczywać na zajętej plaży. To jest wspaniała sprawa!!! ________________________________ pracelicencjackieadministracja.info.pl
|
|
o pany uwielbiam was bardzo <3 [color=#ffffff]https://alko-tester.pl/jak-odzyskac-prawo-jazdy/[/COLOR]
|
|
o pany uwielbiam was bardzo <3 [color=#ffffff]https://alko-tester.pl/jak-odzyskac-prawo-jazdy/[/COLOR]
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |