niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wielka Orkiestra Swiatecznej Pomocy

Wstydzcie sie, nikt nie organizuje sztabu w tym roku. Zrobmy cos z tym. Bo w tym roku WOŚPu w Łomży może nie być.

http://www.wosp.org.pl/15final/lista_sztabow.php

Potrzebna jest pomoc ludzi, którzy będą mieli warunki na utworzenie sztabu. Przede wszystim sztab musi pracowac przy jakiejs organizacji. Moze ktos zna takie osoby, które mogły by pomóc.

Dresy przyszly ze Wschodu, nie z Ameryki, nie z Zachodu...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wielka Orkiestra Swiatecznej Pomocy

czyli jest gorzej niż w zeszłym roku, nie było nic oprocz zbiórki a teraz nawet tego moze nie byc?? w tym miescie nic nie idzie do przodu, a nawet wiele sie cofa. kiedys były koncerty i zbiórka........... cos zrobić trzeba....

.......:::::JaKbY nIe ByŁo JeSt BaRdZo MiŁo::::::......

W tamtym roku były koncerty w PUW i licytacja różnych przedmiotów koszulek, bluzek, pieczywa w kształcie serca z napisem XIV FINAŁ WOŚP. Troche niedoinformowana jestes =P

Zamiast krytykować, że w Łomży nic nie ma(bo to fakt) postarajmy się rozejrzeć między swoich znajomych i poszukać ludzi którzy mogli by pomóc. Ja sam pracowałem już kiedyś w WOŚP jako organizator, ale nie mam aż tylu znajomości, żeby coś zorganizować dlatego szukam pomocy.

to co było W PUW, było tak rozreklamowane ze byli tam w wiekszości ci ktorzy zbierali pieniądze i po zbiórce przyszli sie zagrzac, nie mow ze jestem niedoinformowana bo brałam w tym udział w zeszłym roku i wiem jak było...

.......:::::JaKbY nIe ByŁo JeSt BaRdZo MiŁo::::::......

Kto się zajmował do tej pory to niech dalej kontynuje ???

waldek27

wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz?

Plakaty z tego co widzialem byly na słupach i pisało że koncerty zaczynają sie tam od którejś.

Dobra temat jest o XV finale a nie o XIV wiec nie robmy offtopow tylko zebysmy sie postarali pomoc stworzyc final.
Zacytuje:
"Zamiast krytykować, że w Łomży nic nie ma(bo to fakt) postarajmy się rozejrzeć między swoich znajomych i poszukać ludzi którzy mogli by pomóc."

wosp to banda zlodzieji !!!!

LPR TO SUPER PARTIA JEST ***** !!!!

[gif]boobs.sorkmos.com/animatedboobsom-143.gif[/gif]

Proszę Państwa,

otóż temat ten cieszy mnie bardziej niż tegoroczna, jakże piękna jesień. Dlaczego?
Ano powód jest prosty. Pamiętam minione finały WOŚP w Łomży bardzo dobrze - niektóre z nich miałem okazję podziwiać w roli organizatora - kilkakrotnie jako prowadzący imprezę na Starym Rynku oraz jako prezenter w radiu. Finały były przygotowane na naprawdę niezłym - jeśli chodzi o Łomżę - poziomie i mimo kilku błędów technicznych miasto przez jeden dzień faktycznie żyło tym wszystkim co wówczas ogarniało całą Polskę. Powód był jak zwykle prozaiczny - ludzie. Ludzie, którym się po prostu coś chciało - którzy pomimo braku życzliwości z Waszej strony, pomimo jakiegokolwiek słowa dziękuje, mimo, iż prawie każdy mieszał Ich z błotem - stawali zwartym szykiem i brali się do roboty. Pozdrowienia i ukłony w stronę: Pawła Wądołowskiego, Mirka Derewońko, Marcina Skawskiego, p. Basi i wielu, wielu innych osób, które wkładały całe serca w to przedsięwzięcie. Praca z Wami - to było coś!
Przykre były tylko głosy, m.in. na tym forum, po wszystkim - kiedy zamiast podziękowań padały obelgi i zarzuty - wszystko było niedobrze. "Anioły" opadały na ziemię z podciętymi skrzydłami...
To były inne czasy i inni ludzie, których już nie ma. Ten temat jest przykładem, że historia rozliczy wszystko - mam tylko nadzieję, że i tym razem sprawiedliwie.

Pozdrawiam

Canavarro

FIN, powiem krotko: wypierdalaj małolacie i bezmózgi debilu.

Acha no i właściwie koniec tematu bo doczytałem dzisiaj, że sztab można utworzyć do 15 listopada.
Canavarro wcale się nie dziwie jak się kilku bezmózgów zaroi na forum bez moderatorów, nie ma co się przejmować krytyką plebsu.

Bardzo podziwiam Owsiaka,który zakupił już tele sprzepu medycznego

nawet i w naszym szpitalu tak trzymać,niech kontynuje ten wspaniały gest

nie do opiania.

waldek27

wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org