Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
gdzie kupić sukienkę na wesele |
Pytanie do płci pięknej. Gdzie kupię modną, nie chińską sukienkę w przyzwoitej cenie? "Tańczyła na wielu śliskich parkietach..."
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: gdzie kupić sukienkę na wesele |
Ja to bym udała się po taki zakup najlepiej do sklepu odzieżowego. Nie polecam obuwniczego i mięsnego a także apteki, bo tam raczej trudno będzie znaleźć coś wyjątkowego na taką okazję.
|
|
co za brednie! ostatnio w aptece kupilam modną, francuska suknie! h0jowe forum
|
|
a płeć brzydka nie może sie wypowiedzieć : P
|
|
gdyby głupota miała skrzydła to byście latały, krowy głupie "Tańczyła na wielu śliskich parkietach..."
|
|
bez jajec! ja ostatnio w aptece kupiłam piękną sukienkę! jak weszłam, to pani magister pokazywała ją jakiejś swojej znajomej i sukienka ta była na nią za mała! mój rozmiar był! tak, że wbrew pozorom, w aptece również można zakupić piękną kreację!
|
|
No proszę. Chcieć to móc, a móc to chcieć.
|
|
Piernicz to idź nago :-D
|
|
fajne są w sklepie na al.legionów co rozbudowali ten sklep,tam są również garnitury itp Lala22
|
|
Z takich sklepów typowo zrobionych dla pań to ja mam dobre doświadczenia ze stroną www.lejdi.sklep.pl. Miła obsługa, szybka dostawa, no i cennik rozsądny. A same ubrania zgodne z aktualnymi trendami w modzie. Zwłaszcza te ich sukienki z organzy bardzo mi się podobają, ostatnio sobie taką kupiłam, będzie na sylwestra już czekać ;]
|
|
Ja mam fajną do sprzedania i niedrogo.
|
|
Campari - na długiej, po dawnym diversie
|
|
Mam kilka do sprzedania a po nocy przychodzi dzień a po burzy spokój
|
|
Czarna Inez, zajrzyj do sklepu róg Dwornej i Legionów, tam ostatnio zawiozłem moją dziewczynę i jej koleżankę i wróciły z sukienkami, bardzo zadowolone :-)
|
|
Co za badziew reklamuje ten toruń.
|
|
na kazańskiej w tym rzędzie sklepów i w galerii stokrotce na przeciw ccc Pozdrawiam.
|
|
Z zakupami przez internet to nie jest tak kolorowo jak tu nie którzy zachwalają. Różne firmy mają delikatnie różne rozmiarówki, każda kobieta ma inną budowę ciała, no i oczywiście krój sukienki - na każdym inaczej się sukienka układa. Żeby to wszytko zgrać przy zakupach na odległość to trzeba mieć trochę szczęścia i dużo czasu. Zamówisz to wysyłka trwa 2-3 dni, oczywiście możesz zwrócić (ty pokrywasz koszt zwrotu) ale znowu wysyłka 2-3 dni + zwrot pieniędzy po max po 7 dniach. Od siebie mogę ci polecić Campari na długiej, tam gdzie divers był. Dużo rzeczy, nawet nie wiem czy nie wszystkie, mają od polskich producentów. Jakość naprawdę dobra i można się targować. Ewentualnie, jak jesteś zmotoryzowana polecam sklep w zambrowie na końcu ul.kościuszki, przy rondzie przy parku i basenie. Jest tam duży dwupiętrowy sklep. Na dole buty a na górze sukienki. Duży wybór i z tego co się dowiedziałam to dostawy mają dwa razy w tygodniu. Pozdrawiam.
|
|
A w Biedronce nie ma?
|
|
Jakie debilstwo odpisuje. \"Czarna_ Inez\" zadała pytanie 03.04.2013 roku.
|
|
Wątek założony awno, ale pomyślałes może, że ktoś poźniej może mieć ten sam problem? I zamiast się wymądrzać podałbyś przykład. Ja proponuję firmę www.quiosque.pl. Polska firma, sami robią ciuchy, nie ma obawy, że chińszczyzna. Duży wybór.
|
|
Sukienki zazwyczaj kupuję w centrum handlowym. Może nie jest to zbyt oryginalne rozwiązanie ale dla mnie najłatwiejsze i najbardziej dostępne. Czasami też decyduję się na zakup przez internet, ale wolę szczerze mówiąc przymierzyć sukienkę przed kupnem. A nie lubię się bawić w zwroty gdy coś nie pasuje, za dużo zachodu z tym wszystkim.
|
|
Ja Wam polecam zakupy na www.expomoda.pl . Oryginalne rzeczy a nie takie jak w zwykłych sieciówkach.
|
|
w każdej biedronce w mieście Łomża. Pomysłowo.
|
|
|
|
najlepiej to w sklepie, ale widocznie chcesz na forum to ja Ci przedam za nie drogo 7.89 PLN/kg odbior osobisty Ustrzyki Górne Zapraszam
|
|
Ja przepiękną sukienkę koktajlową na wielkie wyjście znalazłam na stronach pod adresem www.lejdi-sklep.pl Poszłam za ciosem i od razu zamówiłam w tym samym sklepie internetowym bieliznę i kostium kąpielowy!.Przesyłkę dotarła bardzo szybko i do dziś jestem bardzo zadowolona. Sprawdziłam sklep osobiście więc polecam!
|
|
Zobacz w Galerii Stokrotka zaraz za Empikiem, na ul. Długiej w sklepie gdzie kiedyś był Divers albo też na Długiej w szczycie bloku- od ulicy jest tam sklep kosmetyczny, obuwniczy chyba Lilu i w szczycie tego bloku jest sklep odzieżowy.
|
|
Na pewno spodoba Ci się kolekcja https://emanzana.pl/, wspaniałe i eleganckie no i faktycznie niedrogo. Proponuję obejrzeć również i torebki, które są faktycznie świetne w ten sposób można zaoszczędzić sporo czasu i pieniędzy, a i nerwy mniejsze. Beja
|
|
Całkiem ładne wzornictwo tam mają.
|
|
Jak to jest, że każda ma szafę pełną sukienek, ale jak się zbliża jakaś okazja, typu wesele, to nagle się okazuje, że trzeba koniecznie kupować nową?
|
|
Moja mama kupowała w tym sklepie sukienki. Jedna zwróciła, ale wszystkie pozostałe były ok.
|
|
Powiem tak - byle nie przez internet. I to wcale nie chodzi o to, że byle jaka jakość czy coś - po prostu może źle leżeć. Ja się ostatnio tak naciełam :(
|
|
W Mosquito mają świetne sukienki. Idealne na wesele.
|
|
allegro, olx
|
|
Też poszukałabym sukienki na wesele w internecie, chyba, że masz trochę czasu i chcesz coś na prawdę oryginalnego, wtedy możesz pokusić się o skorzystanie z usług krawcowej.
|
|
Trolle won z tego forum lokalnego , nie zaśmiecajcie tematów, I TAK , NIKT NA WASZE LINKI NIE WCHODZI ! ... co za desperat z upadających chyba firm, płaci za pseudoreklamy trollom umieszczającym tu spam ?
|
|
Ja tez kupowałam sukienkę na wesele w sklepie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |