Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zakup auta do 60 tys -jaki komis polecicie |
witam mam zamiar zakupic auto wiem juz jakie ..... kwota jaka mam przeznaczona na auto to 50-60 tys zł interesuje mnie kupno tylko i wyłacznie w łomzy i w komisie ....nie mam czasu jezdzic itp... zwiazku z tym ktory komis mi polecicie ????
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zakup auta do 60 tys -jaki komis polecicie |
Oj, coś czuję, że zaraz się sypną głupie komentarze... ;)
|
|
jak masz taką gotówkę nie polecam łomży po pierwsze jedyny plus to duży wybór ale ceny w porównaniu do innych województw to z kosmosu sprowadzałem samochód hondę civic sedanie z poznania i tam ceny o 5-6 tysięcy taniej niż w podlaskim a co do łomży do masakra
|
|
wiem ze w poznaniu jest taniej oni sami sciagaja auta z tamtad ale tak jak pisalem nie mam czasu jezdzic wole zapłacic wiecej i kupic na miejscu.....
|
|
lepiej jechać do niemieć , zaoszczędzisz 10 tys , przynajmniej nie będziesz miał licznika po korekcie i na pewno dostaniesz alusy z letnimi oponami a w komisie masz za dopłatą
|
|
za 60 tysi możesz kupić coś nowego
|
|
nie radze łomzy bo bedziesz żałował potem ,jest duzo cwaniaków i wyjadaczy co sie tym zajmuja i ceny z kosmosu winduja,lepiej poszukac dobrze i kupic cos porządnego a nie pierwszy chłam z komisu
|
|
polecam komis na przeciwko Rynku. tam sa 3 to ten srodkowy. Kupiłem tam 3 auta i uwierz mi ze naprawde sa dobre fury. gosc tez konkretny. _________________________________________________________________ Najważniejsze w życiu to nauczyć się: które mosty przekraczać, a które palić!!
|
|
Polecam też ten komis środkowy,jak kolega wyżej
|
|
Darek1638-nowe auto mnie nie interesuje .... za duzo strace po roku ... MR.Y -wyjazd nie wchodzi w gre.... lunatyk19- ten srodkowy ??? tam sa chyba dwa ten koło demartu i ten obok ??
|
|
do Niemczech jechać to też trzeba wiedzieć gdzie i w którym miejscu bo jak się nie wie to koszty też są duże a w ciemno nie warto
|
|
Marcin jeżeli lubisz tracić to ok , jeżeli masz coś upatrzone to powiedz co ja Ci sprowadzę i wezmę o wiele mniej niż w komisie
|
|
nasuwa się pytanie jaka ma być marka jaka pojemność i czy sedan kombi coupe :-) ja za ta kwotę calowalbym bmw e60 lub x5 :-) ale czy w łomży coś będzie to nie wiem :-) (.) (.)
|
|
zakup tylko i wyłacznie w komisie -juz raz sie naciełem wiec dziekuje ...
|
|
bmw?! b-bolid m-młodego w-wieśniaka no zlitujcie się!
|
|
nie napewno nie bmw -tak jak pisałem auto juz wybrane wiec dyskusja w tym kierunku nie ma sensu
|
|
http://www.ebay.de/itm/Mercedes-Benz-CLS-350-7G-TRONIC-Fest-Preis-/350722304914?pt=Automobile&hash=item51a8adab92
|
|
Polecam Komis auto Mikucki na Sikorskiego 166
|
|
zapomniałem dopisać 60 tys zł bez opłat
|
|
to napisz jakie chcesz. dużo po mieście jeżdżę, to popatrzę. no chyba, że chcesz jakiś konkretny komis zareklamować?!
|
|
W komisie się nie natniesz? A tak w ogóle dziwne, nowego nie chcesz bo za rok zbyt dużo stracisz, a w Polskę nie pojedziesz aby zaoszczędzić parę tysięcy przy tej kwocie. Tracisz i tak i tak. Co do Łomżyńskich komisantów, hmm, jak to w tym biznesie , uczciwością nie zarobisz, więc będą mydlić oczka że bezwypadkowy, a ten malowany cały przód to zadrapania z parkingu i brzydko wyglądały, szyba wymieniona bo kamień uderzył. Powiesz że gdzie indziej to samo, zgadzam się ale kilka tysięcy taniej. Weż 3 dni wolnego i jedź do Holandii, Niemiec, czy gdzie indziej, w necie znajdziesz adresy firm organizujących takie wyjazdy, albo znajdź w necie, nawet na allegro firmę która sprowadza auta z gwarancją pochodzenia, biorącą odpowiedzialność za transakcję. Naprawdę w Łomży nie warto, zdziercy .
|
|
Być może nie szuka poza Łomżą, bo będzie brał w kredycie?
|
|
W komisie....bo pewnie komis mu przepchnie "kredyt na oświadczenie" , raczej nikt o zdrowych zmysłach nie kupuje auta z łomżyńskich komisów , tym bardziej za gotówkę - zwyczajna strata pieniędzy . Za taką kwotę osobiście bym szukał auta bezpośrednio od właściciela , albo tak jak przedmówcy , wybrałbym się w zachodnie rejony Polski , chociaż jak to w wypadku aut używanych , nigdy nie można mieć pewności , że będzie idealne
|
|
Nie kupuje sie aut w łomżynskich komisach... brud smrod i ubustwo
|
|
może założycielowi postu chodziło o reklamę komisu szwagra
|
|
a ja bym nigdy nie dal za samochod 60 tys ;p chyba ze bym wygral w lotto kilka mln ;p
|
|
1. omijaj komisy 2. tylko pierwszy właściciel, polski salon 3. szukaj w całej Polsce 4. jeśli nie z polski to niemcy, holandia, belgia ale bez pośredników 5. czujnik grubości lakieru, dobry za parę stówek 6. omijaj okazje cenowe, nikt nie sprzeda dobrego auta za pół darmo
|
|
KURCZE JAK TAK NIE KUPUJCIE AUT W KOMISACH W ŁOMZY TO Z ZEGO ONE SIE UTRZYMUJA ...... zakup za gotowke tylko idiota kupuje auto na kredyt .....
|
|
Z ludzi naiwnych i mało zaradnych. Myślą że w komisie to pewne auto.
|
|
polecam komis na sikorskiego 10 mały taki róg sikorskiego z nowogrodzką,kupiliśmy u niego trzy auta i są ok.
|
|
Skoro, jak piszesz, masz już auto wybrane, to idź i kup! Powodzenia!
|
|
Weź miernik lakieru w rekę i przejedź się po komisach w Łomży sam się przekonasz w jakim stanie sprzedają samochody. Pare miesięcy temu szukałem samochodu do kupienia gały na wierz wyłażą te samochody nie powinny jeździć. W końcu kupiłem samochód z salonu bo juz nie miałem sił na szukanie używanego . Wszystkie dobre zostały sprowadzone dawno temu teraz ciągnie się trzy samochody na lawecie i robi się znich wspaniały piękny markowy samochód , oczywiście nasi wspaniali mechanicy znaleźli sposób tez i na mierniki lakieru. Mam nadzieję że tobie uda się akurat trafić na okazję ale to jest jak gra w ruletkie.
|
|
nie graj w "ruletkie", kup se nowy!
|
|
|
Jak masz już upatrzony model, to tylko pozostaje ci zakup miernika lakieru, flaszki dla znajomego mechanika i urządzasz sobie z nim spacer po komisach, bo tu każdy ci podpowie pewnie inny, a taka prawda, że wszędzie prawie to samo. Nie wiem jak w Łomży, ale czasem salony mają w ofercie auta roczne, lub np po-pokazowe i wtedy ceny są naprawdę interesujące, nie masz takiej utraty wartości jak nowe byś kupił no i pewne źródło... Ale w sumie to zawsze różnie bywa, jedyna pewna rzecz,to to, że znajomy mechanik niezbędny ;) ___________________________________________________________ -->>SMSy<<--
|
|
jedno zastanawia.. Skoro masz upatrzone auto to po co pytac o komis? Chyba w ktoryms je widziales? Czy chcesz zlecic im sprowadzenie?
|
|
Kto SKUPUJE auta za gotówkę? Potrzebuję PILNIE sprzedać bdb auto TOYOTA AURIS 2007 - stan "IGŁA" b.db wyposażona 1 właściciel, zadbany cena rynkowa 34000 Potrzebuje PILNIE sprzedać więc DO NEGOCJACJI 884-002-001
|
|
|
W Ostrzeszowie jest coś takiego jak PawełCar. Mam od nich Astrę i działa bardzo ok od 3 lat. Ale generalnie bez względu ma źródło pochodzenia, każde auto należy bardzo dokładnie sprawdzić - to podstawa.
|
|
I to wcale nie jest reklama komisu! To się gościu namęczył żeby temat odkopać sprzed trzech lat!
|
|
marcin jak sie autko sprawuje po 3 latach z komisu ---------------------------------------------
|
|
Na OLX i w ogłoszeniach jest wiele ciekawych aut. Komisy biorą sporo kasy.
|
|
A może jechać coś ściągnąć?
|
|
ściaga to sie gacie ---------------------------------------------
|
|
Polecam autostrefa.otomoto.pl . Samochód można zabrać na stację diagnostyczną i sprawdzić. Ogólnie tylko auta w bardzo dobrym stanie.
|
|
I o tym piszę. Każde auto trzeba sprawdzić - co by nie napisał właściciel, jak bardzo jest cudowne i ładnie wygląda. Bo później wychodzi, że trzeba w nie włożyć majątek. I nie ma reguły, że samochód od pierwszego właściciela będzie lepszy. Te komisowe z reguły pochodzą z zachodu, więc nawet przy większym przebiegu, poruszały się po prostu w znacznie lepszych warunkach.
|
|
Tutaj macie namiar jeszcze - http://www.vcentrum.pl Za takie pieniądze na poważnie można bez większych problemów kupić nowy samochód, ale oczywiście mały. I to lepszy wybór niż duży, a używany.
|
|
O menda kempa się odnalazła
|
|
najmniej awaryjne to będzie chyba nowe ale za 60k to szału nie będzie, najlepiej chyba 2-3 letnie, salony zazwyczaj maja sprzedaż aut po leasingowych z gwarancją, z zachodu auto jeszcze kupowane przez komis to śliska sprawa. Wydać 60k nie problem, natomiast kupić coś fajnego i pewnego to już wyzwanie.. powodzenia ;)
|
|
Jak chcesz koniecznie kupić w komisie, to może u tego gościa co ma głośny \"auto-szwindel\" w Ostrowi? Na tvn turbo go niedawno \"reklamowali\".
|
|
piszesz do tych gości oni ci znajdują auta, często 2-3 egzemplarze do obejrzenia jedziesz z nimi, pomagają wszystko załatwić, zejść z ceny itp oczywiście za jakaś tam opłatą, ale po filmikach yt widać że warto http://www.auta-z-niemiec.com/
|
|
super tylko w którym komisie jest auto za 60 tyś chyba że uklejone po wielkim dzwonie
|
|
Jak już kupować w komisie, to najlepiej takim przy salonie sprzedaży nowych aut. Dlaczego? A no dlatego, że mimo wszystko kupuje się z pewnego źródła. Z wszystkimi dokumentami poświadczającymi, stan faktyczny jeżeli chodzi o przebieg i stan techniczny. Poza tym salony dają gwarancję - często oscyluje ona w granicach 1 roku. Jestem zwolennikiem Toyot. W tym budżecie spokojnie można wyhaczyć coś porządnego. Lokalnych dealerów można znaleźć np tutaj http://www.salon-samochodowy.com.pl/podlaskie/salon-samochodowy-bialystok.html Jak ktoś ma możliwość, to może podjechać tutaj sprawdzić auta. W większych miastach jest większa rotacja.
|
|
Za taką cenę to dostaniesz salonówkę w leasingu.
|
|
Dokladnie tak. Nie warto pakowac sie w samochody uzywane, szczegolnie w takich kwotach jakie podaje autor tematu. Jesli nie mamy pelnej kwoty warto zainteresowac sie leasingiem. Coraz wiecej producentow oferuje naprawde atrakcyjne oferty. Przyznam sie, ze sam ostatnio przegladalem kilka ofert i wpadla mi w oko ta https://www.renaultfinansowanie.pl/promocje/leasing Macie wyrobione zdanie na temat tej marki? Z tego co czytalem ludzie sobie chwala. Prosze o jakies opinie.
|
|
Nowy samochod za 60 tysięcy to szrot. Używane z grupy VW w tych granicach cenowych to dobre samochody. Niektórzy nie liczą sie, ze leasing tez kosztuje.
|
|
Co kilka miesięcy jakis spamer z Koziej Wólki odkopuje temat, a Wy wdajecie się w dyskusję. Jedni będą brali słabsze nowe auta, a inni starsze wypasione. Kwestia gustu i przekonań.
|
|
No ja wam powiem że teraz chodziłem trochę po salonach i sprawdzałem oferty bo chcę kupić auto używane. W salonie Mazda Jaremko we Wrocławiu mieli jeden model który szczególnie mi się spodobał, jazda próbna była bardzo fajna. Mają go w dobre cenie więc chyba się zdecyduję.
|
|
Rozumiem że pojechałeś specjalnie do Wrocławia . Troll j.e.b.a.n.y
|
|
Żaden. Kupuj prywatnie. Dobrze ci radze.
|
|
Jeśli nie masz potwierdzenia przebiegu to nie kupuj,kręcą liczniki i to bezczelnie.tyle w temacie.pewne auta są tylko z Danii tam licznika nie cofniesz.
|
|
Od nowego roku za kręcenie licznika do 5 lat pierdzenia w pasiaki, więc cwele korygujcie w górę, bo jak nie to Czerwony Bór najbliżej miejsca zamieszkania ... i nie będzie gadania, to nie ja to śmierdzący kozojebca z Berlina ... _________________________________________________________________ http://www.michalkiewicz.pl/ https://myslpolska.info/ http://kresywekrwi.blogspot.com/?m=0
|
|
Kórła świat się kończy. W Łomżyńskich auto złomach. 😂
|
|
W zasadzie po co Ci komis. Jedź sobie, np. do Ostrołęki, masz tam Toyoty poleasingowe w salonie. Sprawdzone więc wiesz co kupujesz, bo to dalej zakup z salonu. Jeżeli nie Toyota to szukaj w salonach po konkretnej marce. - Nic tak nie otwiera oczu i nie prostuje garba, jak nóż wbity w plecy... -
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |