Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Buty dla córeczki. |
Hej musimy zakupić dla córki jakieś porządniejsze buty na paskudny okres jesienny, stąd mój wątek, gdzie dostane buty w dobrych cenach oczywiście przyzwoite jakościowo?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Buty dla córeczki. |
przyłączam się do pytania tylko chodzi mi o buty dla chłopczyka:) Lala22
|
|
Mnie tez co jakis czas dopada ten problem i wtedy biegam po wszystkich sklepach w poszukiwaniu czegos konkretnego i w przyzwoitej cenie. I musze przyznac ze zawsze moje poszukiwania koncza sie w sklepie Bajka na Kazanskiej. Buciki sa tansze i drozsze ale wiekszosc jest dobrze wyprofilowanych
|
|
Bajka ma spory wybór faktycznie. Buty firmy Bartek są też w Karolince. Ostatnio duży wybór dziecięcych widziałam w 5-10-15, jestem z ich butów zawsze zadowolona. Sporo butów dziecięcych jest też w centrum 4+ na dole w Klanie. W CCC dla chłopca jest malutki wybór, trzeba zaglądać i szukać. Ostatnio widziałam w Kauflandzie w tym sklepiku BOTI czy jakoś tak buty dziecięce w całkiem sensownej ale co do jakości to nie wiem...
|
|
Dam ci swoje na pewno pasują , chcesz :D ?
|
|
CTO :-)
|
|
obsrane matki. nie chciał bym miec matki ,która nie nie potrafi wybrac butów dla dziecka debilizm wspolczuje dzieciom
|
|
Wystarczy ruszyć w miasto,pociechę za rączkę i przemarsz po sklepach,a na pewno coś znajdziesz;] Powodzenia Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...
|
|
Do PleasurmexC18 Cale szczęście, że nick masz jaki masz, bo może nie będziesz miał dzieci póki nie dojrzejesz. Nie znasz tematu to się nie wypowiadaj. Ceny na DOBRE buty dziecięce w łomżyńskich sklepach są chore. Nadmieniam DOBRE ( google Ci powie co rozumiem poprzez dobre, wyprofilowane buciki typu: Bartek, Ecco, Geox z naturalnych materiałów a nie rozczłapane ceraty) A te tańsze to przeważnie śmierdząca klejem chińszczyzna. I zadaję sobie zawsze pytanie...skąd w Polsce takie ceny na markowe obuwie sportowe typu Puma, Reebok, Nike. Zaopatruję swoje dzieciaki na wyspach przeważnie, płacąc dosłownie 1/4 ceny jaką zapłaciłabym za to samo w Polsce.
|
|
Myślę że śmiało możesz poszukać na allegro np, jeśli szukasz czegoś konkretniejszego, bardzo dobre ceny i ciekawy wybór ma sklep SARAFIS, bezproblemowa i szybka dostawa no i jakość pierwsza klasa.
|
|
Proszę tutaj - https://www.merg.pl/product-pol-59893-Wygodne-buciki-w-kratke-CHANTAL-odcienie-szarosci-i-srebra.html Moim zdaniem nie ma sensu płacenie za buty dziecka po 300 zł. Ile dziecko w tym pochodzi? Po co tym dzieciom znane logo? To nic nie daje...
|
|
Szukacie fajnych butów dla dzieci? Też sporo szukałam i mogę Wam polecić np. https://www.citysport.com.pl/kategoria/buty/buty-dzieciece/ Duży wybór butków w niezłych cenach.
|
|
A w smyku nie ma teraz ładnych bucików? Mają obecnie wyprzedaże.
|
|
Zapraszamy do sklepu Manifi w Parku Handlowym Lomza (obok HEBE). Najwiekszy wybor bucikow skorzanych takich firm jak: Mazurek, Bartek, Renbut, Befado, Danielki. Od sezonu wiosna 2018r bedziemy mieli rowniez (jako jeden z dwoch sklepow w woj. podlaskim) obuwie firmy Emel. Jestesmy na facebook jako sklep z obuwiem dzieciecym Manifi. Pozdrawiamy.
|
|
Najlepiej jest kupować obuwie od polskich producentów.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |