sobota, 19 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
porada

szukam dobrego lekarza ogolnego

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: porada

zapomnialem dodac ,e specjalnosci rodinnego

.Wlasnie wrocilem do lomzy po dlugiej nieobecnosci i potrzebuje dobrego lekarza rodzinnego ,czy ktos moze mi pomoc takiego znalezc

Pani Doktor Krystyna Nizik.
Przychodnia na ul. Reymonta (za Grand Marketem)

Anthony

a BLIZEJ ULICY NOWOGRRODZKIEJ?

proszec jeszcze o jakies dobre propozycje lekarzy rodzinnych

Pani Doktor Krystyna Nizik.

to zalerzy co chcesz zeby ci ten lekarz robil :D

badania... :)

Zdecydowanie polecam Ci Pania Doktor SLIWECKA - niesamowita kobieta - i niesamowity lekarz rodzinny. Doskonale podejscie do pacjenta. To jest pierwszy lekarz jakiego znam, dla ktorego od samego poczatku pacjent jest najwazniejszy - pacjent i jego dobro. Przez pewien czas bylam stala pacjentka w jej gabinecie. Poszlam tylko po "jakis" anybiotyk na przeziebienie... ale ona nie zbyla mnie po 2 min... Przy naszym pierwszym spotkaniu dlugo ze mna rozmawiala, widzialam,ze zalezy jej na tym,aby jak najwiecej dowiedziec sie o mnie i o stanie mojego zdrowia...
To ona zasugerowala,zebym zrobila badania o ktorych ja nie mialam pojecia, ze moga mi byc potrzebne. To ona pierwsza - bez zadnej sugestii z mojej strony - dostrzegla,ze moze oprocz przeziebienia jest jeszcze pare innych rzeczy ktore powinnam sprawdzic. To ona nakierowala mnie na lekarza specjalnosci, ktory wrescie byl w stanie pomoc mi, z problemami, do ktorych ja zaczelam sie przyzwyczajac - bo zaden lekarz do tej pory nie potrafil mi pomoc. Doktor Sliwecka jest ltez ekarzem rodzinnym wielu moich znajomych i kazda z tych osob jest nia zachwycona. Wiem, ze Pani Doktor przyjmuje w przychodni, ktora miesci sie w budynku Telekomunikacji Polskiej na Ksiecia Janusza (z tylu budynku - wjazd od Stokrotki) -przychodnia nazywa sie "Remedium" albo cos w tym stylu - nie pamietam dokladnie. Sprawdz - a gwarantuje,ze bedziesz rownie zadowolony.
M.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org