Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
porada |
szukam dobrego lekarza ogolnego
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: porada |
zapomnialem dodac ,e specjalnosci rodinnego
|
|
.Wlasnie wrocilem do lomzy po dlugiej nieobecnosci i potrzebuje dobrego lekarza rodzinnego ,czy ktos moze mi pomoc takiego znalezc
|
|
Pani Doktor Krystyna Nizik. Przychodnia na ul. Reymonta (za Grand Marketem) Anthony
|
|
a BLIZEJ ULICY NOWOGRRODZKIEJ?
|
|
proszec jeszcze o jakies dobre propozycje lekarzy rodzinnych
|
|
Pani Doktor Krystyna Nizik.
|
|
to zalerzy co chcesz zeby ci ten lekarz robil :D
|
|
|
Zdecydowanie polecam Ci Pania Doktor SLIWECKA - niesamowita kobieta - i niesamowity lekarz rodzinny. Doskonale podejscie do pacjenta. To jest pierwszy lekarz jakiego znam, dla ktorego od samego poczatku pacjent jest najwazniejszy - pacjent i jego dobro. Przez pewien czas bylam stala pacjentka w jej gabinecie. Poszlam tylko po "jakis" anybiotyk na przeziebienie... ale ona nie zbyla mnie po 2 min... Przy naszym pierwszym spotkaniu dlugo ze mna rozmawiala, widzialam,ze zalezy jej na tym,aby jak najwiecej dowiedziec sie o mnie i o stanie mojego zdrowia... To ona zasugerowala,zebym zrobila badania o ktorych ja nie mialam pojecia, ze moga mi byc potrzebne. To ona pierwsza - bez zadnej sugestii z mojej strony - dostrzegla,ze moze oprocz przeziebienia jest jeszcze pare innych rzeczy ktore powinnam sprawdzic. To ona nakierowala mnie na lekarza specjalnosci, ktory wrescie byl w stanie pomoc mi, z problemami, do ktorych ja zaczelam sie przyzwyczajac - bo zaden lekarz do tej pory nie potrafil mi pomoc. Doktor Sliwecka jest ltez ekarzem rodzinnym wielu moich znajomych i kazda z tych osob jest nia zachwycona. Wiem, ze Pani Doktor przyjmuje w przychodni, ktora miesci sie w budynku Telekomunikacji Polskiej na Ksiecia Janusza (z tylu budynku - wjazd od Stokrotki) -przychodnia nazywa sie "Remedium" albo cos w tym stylu - nie pamietam dokladnie. Sprawdz - a gwarantuje,ze bedziesz rownie zadowolony. M.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |