Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
gdzie usg piersi |
Witam wszystkim chce zrobić usg piersi. proszę o opinie gdzie fachowo zrobić. z góry dziękuje
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: gdzie usg piersi |
Witaj! na pewno na wyszyńskiego.
|
|
w gabinecie przy Okruszku u dr Wenderlicha...
|
|
u mnie, w prywatnym mieszkaniu, robie na lozku usg piersi gratis usg od pasa w dol zycie
|
|
:D
|
|
hmm, słyszałam że gdzieś w łomży można zrobić usg piersi, brzucha i tarczycy wiecie może gdzie i ile to kosztuje??
|
|
brzucha owszem tez ,5 zł, prywatne mieszkanie zycie
|
|
I gans znowu zablysnal swoja smietnikowa madroscia. -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
faktycznie usg robia na Wyszynskiego. jest tam wykonywane i usg piersi i tarczycy a takze brzucha. Badanie jest bezpłatne tylko trzeba miec skierowanie i isc wczesniej zajac kolejke bo czesto jest tam sporo ludzi
|
|
ja polecam wagnera w prywatnym gabinecie na ul.aleja legionów
|
|
a ile kosztuje takie badanie prywatnie?
|
|
a po co Ci prywatnie-na Wyszynskiego jest bardzo dobry fachowiec,zrobi dokładnie.Wez tylko skierowanie od rodzinnego i idz rano (nie ma az takich kolejek) powodzenia:)
|
|
jesli chcesz zrobic bardzo dokladne z opisem to tylko u dr wagnera na przeciwko jednostki wojskowej w domu prywatnym badanie kosztuje 80 zl bardzo dobry lekarz wszystko dokladnie omawia polecam
|
|
Na wyszyńskiego też jest b.dobry specjalista.I robi badanie bezpłatnie(potrzebne tylko skierowanie).Robiłam jakiś czas temu usg tarczycy w innym gab. i niby wszystko w porządku.Zdrowa jak ryba.Poszłam na wyszyńskiego i wyszło,że guzowata..:( A to już jest poważny problem.Leczę się z tego powodu i rzeczywiście czuję się lepiej.Więc polecam,bo to dobry scecjalista.Gdyby nie on to zapewne dalej myślałabym że jestem zdrowa..
|
|
Ja ostatnio z żoną jechałem do Warszawy do krajmed - http://krajmed.pl/badania-usg/, to ważne badanie, więc lepiej je wykonywać w dobrym miejscu.
|
|
Pani Dr. Grażyna Nierodzińska w Eskulapie na Piłsudskiego jest expertem w tym. Znajomej w Instytucie Onkologii w W-wie nic nie wykryto a tu przyjechała i wyszedł rak nerki jak koń.
|
|
Franio11,ale ta pani robi te usg prywatnie?Jaki jest koszt?
|
|
Tak sobie myślę, że jeżeli chodzi o tego rodzaju badania, faktycznie warto wybierać dobre ośrodki i porównać wyniki. Przykładowo jeżeli o Warszawę chodzi, tam bez wątpienia dobrym pomysłem będzie odwiedzenie Gabinetu USG http://www.gabinetusg.com.pl/ . Można tam bowiem wykonać diagnostykę w zakresie różnych partii ciała, w tym chociażby piersi, jamy brzusznej czy tarczycy, a nowoczesny sprzęt taki jak aparat USG LOGIQ P 6 z opcją kardiologiczną zapewnia o dużej dokładności badań.
|
|
A poza usg jakie badania robicie? Badacie się w domu? Samobadanie jest chyba najważniejsze, koniecznie trzeba je wykonywać co miesiąc, to w razie czego ewentualne zmiany da się szybko wykryć. Ja się badam dodatkowo też brasterem, on wykrywa bardzo wczesne zmiany, takie takie maleńkie jak ziarnko pieprzu. pozdrawiam :)
|
|
Mój szwagier ma maszynę i nieraz przyjmuje po godzinach:10 zł za godzinę liczy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |