Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
hydraulik |
Witam, Poszukuje dobrego i sprawdzonego hydraulika
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: hydraulik |
tzn w jakim stopniu ma byc sprawdzony na forum nikogo nie znajdziesz dzis takie czas, ze hydraulik z forum zbiera jagode i rure kreci . zrob wywiad u znajomych. powodzenia
|
|
604185514...wieloletni fachowiec,polecam w 100%.
|
|
A co potrzebujesz od tego hydraulika? :)
|
|
692687493 świetny fachowiec, naprawdę godny polecenia. Lepszego nie znajdziesz ;)
|
|
Dom w stanie surowym potrzebuje o zrobienie calej hydrauliki ogrzewania
|
|
to lepiej wez kogoś sprawdzonego kto robił u znajomych gdzie można zobaczyć jego robote i opinie użytkownika wysłuchać. Andrzej W.
|
|
Autor: RastaLove lepszego nie znajde ?bojlera by ten twoj fachura z siedmiu bolesci nie zamontowal a co mowa o podlaczeniu kotlowni w bloku
|
|
503 937 762 lepszego raczej nie mam jeśli szukasz tanio to nie masz po co do niego dzwonić bo nie należy do najtańszych "im mniej wiesz tym lepiej dla ciebie"
|
|
witam a ile placiles jesli można spytać bo u mnie wycena była na 35metrach ogrzewanie podlogowe domek 130 a reszta grzejniki i firma wycenila na 40 tys to chyba drogo tak mi sie wydaje piec na pellet
|
|
dargwarez czekam na odpowiedz nie chce tanio chce dokladnie i fachowo a ceny chcę se porównać innych firm czy ten nr co mi podałes to firma?
|
|
nigdy nie zgadzaj sie na kupowanie towaru przez hydraulika lub firme na towarze na pare tys zł cie przekręca. hydraulik niech napisze co chce ile i sama kup bo te rabaty co on ci obiecuje bo znajomości ma na sklepach czy hurtownii sa takie ze ty wiecej płacisz jak sama bys kupiła. a jak firma wystawia fakture na towar to juz wogóle porazka daja oni rabaty ale ze 20% więcej od cen ze sklepu dla siebie. a juz najgorsze to sa te co w bims- plus kupuja.
|
|
znów m/e/n/d/a ze swoją reklamką h.u.j.o.w.e.j firmeki
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |