Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak bardzo jesteście zadłużeni? |
Pytam, bo jak rozglądam się po znajomych to z nielicznymi wyjątkami, w zasadzie każdy ma jakieś długi, kredyty, pożyczki. Jak to u was wygląda? Nie boicie się zadłużać?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak bardzo jesteście zadłużeni? |
nie masz siana ? dzwoń do barana hihihi
|
|
w Niemczech siedzisz i się nudzisz czy długi masz, że pytasz o takie rzeczy? bigi2004
|
|
Dobry zwyczaj, nie pożyczaj. Stosując powyższe stwierdzenie, mam oszczędności, a nie długi. Miłego dnia!
|
|
zaraz zapoda nam tu jakiś link
|
|
Ludzie, tak się po prostu zapytałem, bez żadnych podtekstów.
|
|
Autor: luxxor (---.146.180.9.5.hetzner.de) Data: 11-01-18 10:33 Autor: luxxor (---.212-91-26-0.dynamic.chello.pl) Data: 11-01-18 12:52 szybko wróciłeś z tych Niemiec
|
|
Odpowiedz jest prosta ,kazdy mieszkaniec lomzy jest zadluzony na 2000zl ,dlug miasta 147 milionow a bedzie 210 milionow ,miasto sie pogazy nie wyjdzie z tego zadluzenia a ludzie beda z tad uciekac ,gospodarnosc taka tu. czy dziecko czy starszy na ponad 2000zl. Anatol M.
|
|
Wydaje mi się, że mieszkańcy Łomży nie są w sumie jakość drastycznie zadłużeni. Z pewnością nie bardziej niż mieszkańcy innych miast i miejscowości. Ostatnio gdzieś czytałem takie statystyki, że mieszkańcy naszego kraju nie sa w nadmierny sposób zadłużeni w stosunku do innych krajów. Pewnie dlatego tak wiele firm pożyczkowych i kredytowych obniża koszta po to aby zachęcić. Raty 0%, pożyczki na 0%. Co będę się rozpisywał, odeślę do http://finanovacash.pl/ - można samemu sprawdzić.
|
|
Rajuu, odnoszę wrażenie po tych komentarzach, że Polacy rzeczywiście są zadłużeni. Nikt nie chce Ci szczerze odpowiedzieć, nie nie mówione wprost - chyba ich mocno to boli... Ja powiem szczerze, że byłam zadłużona dość mocno. Żeby spłacić jedne długi brałam kolejne i tak w kółko. Błędne koło. W końcu siostra mnie zaprowadziła do znajomego doradcy finansowego. No i jakoś sobie poradziliśmy z tymi moimi długami. Nie wiem jakim cudem, ale daliśmy radę. PS: Jakby ktoś szukał namiarów to polecam http://unitax-experts.pl/
|
|
Cudów ni ma... są tylko reklamy!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |