Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wymiana opon. |
Gdzie w Łomży, okolicach Łomży najtaniej zmienię opony. Wymiana opon letnich na zimowe, felgi aluminiowe. Z góry dziękuję za informacje.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wymiana opon. |
Na co liczysz? Musisz ankietę przeprowadzić...
|
|
Jejku nie wierzę że czytam takie tematy, nie wiem czy teraz jestem głupszy jeszcze czy jak.
|
|
Najtaniej to sam wymienisz ;)
|
|
Sam se wymień i d*py nie zawracaj. Śmieszą mnie takie \"dziady\" co wożą się autami a żeby oszczędzić 10 zł taniej na głupiej wymianie np opon dali by się w D*** WYR*****...... :D żenada
|
|
różnica miedzy zakładami wynosi do 20pln ,ale cóż... Andrzej W.
|
|
Widzę bardzo problematyczne pytanie zadałem. Wymiana na feldze, czyli wymaga wizyty w zakładzie. Nie jeżdżę autem, który jest efektem wyzysku innego człowieka, także po ch**j te komentarze. Wolę te jeban* 10, 20 złote wydać na kino, a nie jakiegoś ch***
|
|
Jakiegoś ch***a....? Brawo... Taki chuj najprawdopodobniej też woli wymienić opony człowiekowi który doceni jego pracę za parę groszy niż takiemu który ma o nim takie zdanie..
|
|
hehe Żyj tak,aby pod koniec życia móc powiedzieć: ku*wa fajnie było!
|
|
Jak jest święto 11listopada albo inne i zakłady nieczynne to sam łapie się za klucz i tyle.
|
|
od 60 do 80
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |