Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zoologiczny |
Czy ktoś z Was orientuje się gdzie można kupić w Łomży lub okolicy zwierzęta hodowlane każdego rodzaju? Od rybek, po węże itp. Najważniejsze żeby był duży wybór zwierząt. Zoologicznych w Łomży jest dużo ale w większości są same wyposażenia, pokroju karm i klatek.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zoologiczny |
Nie pomogę :(
|
|
Nie ma i bardzo dobrze. Zwierzęta powinno się nabywać od hodowców a nie od sklepów zoologicznych, w których ludzie nie mają pojęcia na temat posiadanych zwierząt i trzymają je w karygodnych warunkach.
|
|
Dużo ryb, gadów, gryzoni, ptaków... jest na Legionów 30. Inny sklep, też z dużym wyborem widziałem na Kazańskiej 1 (pod perspektywą, obok byłem stolarni). Od lat prowadzą ten biznes, widać, że znają się na rzeczy, duże doświadczenie, dobrze doradzą. I nie widziałem, aby zwierzęta się skarżyły na jakieś złe warunki ;)
|
|
W galerii dworcowej jest największy sklep w regionie
|
|
wszystkie zoologiczne w łomży to porażka, jak ktoś chce kupić zwierzaka to tylko od prywatnego chodowcy,zdrowe
|
|
anty pislamista napisał(a): > wszystkie zoologiczne w łomży to porażka, jak ktoś chce > kupić zwierzaka to tylko od prywatnego chodowcy,zdrowe Tak samo uważam, różne można trafić zwierzeta https://krematorium-dla-zwierzat.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |