Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
MPWiK i zatrudnienia |
Ostatnio usłyszałem, że zatrudniono w MPWiKu bez konkursu na kierownika transportu syna jednego z łomżyńskich byznesmenów. Sprawa jest o tyle ciekawa, że jest to osoba nowa w firmie i bez ogłoszonego żadnego konkursu. A co ciekawsze jest to, że jakiś czas temu mój kolega dowiadywał się o pracę w tej spółce ale odprawiono go z kwitkiem ponieważ powiedziano, że nie ma aktualnie wakatu na żadne stanowisko. Z tego co się dowiedziałem na razie nikt w tej firmie nie wybył, nie depnął w kalendarz.---- Panie Prezydencie czy jest z Pana strony jakaś kontrola czy ma Pan wyborców i zarazem mieszkańców w głębokim poważaniu.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: MPWiK i zatrudnienia |
To nie nowość , to samo w mosir żona męża ... itd. no ale i co z tego ? jak zmienia się władza to pózniej kody smrody i płacz że nowa władza nowych ustawia a nic nie trwa wiecznie .
|
|
wszedzie utykaja swoje rodziny,CBS powinno sprawdzic.
|
|
Trzeba to zgłosić
|
|
Tak w Polsce było jest i będzie. .........................................................................
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |