Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Hojny pan prezydent rozdaje nagrody |
Głowa państwa rozdaje nagrody dla swoich pracowników za prawie milion złotych,jak to dobrze być urzędnikiem i docenianym pracownikiem nie to co u prywaciarzy wyzyskiwaczy,zamiast dorzucić to zabiorą
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Hojny pan prezydent rozdaje nagrody |
uważaj co piszesz, jeszcze cie pozwie...
|
|
Uważaj bo ja ciebie pozwę:)
|
|
ups. to odpowiem poprawnie, jak powinienem: WON z polityką na forum polityki !
|
|
Poprzednik tyle na waciki wydawał :)
|
|
twoja nazwa mówi sama za siebie bylejaki bo byle co żresz i byle co pie......a won do se do swojej matki mów bo tak cię widać wychowała na byle kogo,narrra
|
|
Autor: gigant (---.168.etech.lomza.pl) Autor: shadowrun (---.168.etech.lomza.pl) Uhh, jeszcze napisz tu z 4 kolejnych nickow;] No dobra, skoro już sie czepiasz NICKÓW... w takim razie jak powinienem się odniesc do tych twoich KILKU nazw? No ale tak, trzeba bylo zmienic nick, bo nikt sie nie zorientuje gdy z braku argumentow(moze mozgu) zaczniesz wyjezdzac na temat rodziny. cóż zrobić, załóż te swoje dresy i idz na osiedle. Napinaczu;] Aha i twoja logika woła o psychologa. I tak, szkoda ze na forum nadal nic sie nie zmienilo Papatki napinaczu, miłego dnia. Ja sobie daje spokoj, bo co... zaraz wyjedziesz z tekstem na mojego ojca...
|
|
Goń się frajerze
|
|
I jeszcze jedno,co wolno wojewodzie to nie tobie smrodzie
|