Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
WOŚP zagra pomimo moherowego hejtu |
nie chcesz, nie dawaj ,ale nie hejtuj i nie przeszkadzaj innym Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: WOŚP zagra pomimo moherowego hejtu |
Nie obrażaj mojej babci jest moherowym beretem a daje na orkiestrę 200zł.
|
|
brawo, widać nie jest ślepym pelikanem z PiSu Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
osobiście na złość pis-owi w tym roku dam więcej Owsiakowi
|
|
brawo !!! Trzeba pomagac a Rydzyk powinien Owsiakowi buty czyscic. Z tego co widze to tylko gorszy sort pomaga a ja chce zostac prezesem bo jestem najgorszy i na dodatek glupi :)
|
|
Lekarz podczas ratowania życia dziecku powinien pytać przed podłączeniem do aparatury zakupionej przez WOŚP na kogo głosowali rodzice. Oczywiście że nie na przeciwników Orkiestry.
|
|
Widze ze cenzura działa na 4lomza i wiarygodne inf o WOSp usuniete ;( kazdy powinien przeczytac i sam osadzic czy wysylac dzieci aby marzly i czy wspomagac jerzego o. Nie jestem ani z pis ani z po! interesujaca lektura nawet dla zaslepionych\"dobrocia\" j.o. http://tiny.pl/gtts1
|
|
i niech gra jak najdłużej dla dzieci a wy ***** szmaty z pisu nie zyczę wam żeby wasze d zieci lub wy z tego sprzętu korzystali łachudry..
|
|
mochery dziady jebane wara wam o Owsiaka do piachu dziady
|
|
Myślicie ze owsik robi to za darmo.
|
|
Ktos wam wkleja fakty jak te dane: http://tiny.pl/gtts1 przeciw j.o. a wy jak barany powtarzacie: mochery, pis,zalosne! kazdy jest dorosły i powinien sam ocenic czy warto wspierac ta inicjatywe, nikt nie zmusza ....a argument z ta kartka i ich sprzetem zalosny to moze niech bedzie tak ?: leczcie mnie tylko przy pomocy sprzetu z wosp ;) bo dalem dyche tam raz czy dwa. Obudzcie sie włączcie myslenie nie boli !!!
|
|
No to teraz weź się za rozliczanie dochodów księdza dyrektora, purpuratów i lokalnych proboszczów. Oczywiście nie chodzi o zbieranie datków tylko o wpływy z nierejestrowanej działalności gospodarczej. Oj będą cuda, cuda takie same jak te dokonywane przez JP2, zwłaszcza ukrywania pedofilii Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
Ksiadz zaplaci podwojnie bo jak jedzie na dziwki w dzinach i koszulce iron maiden to nie bierze faktury i nie odliczy. Jak mieszkalem w okolicach Lomzy i przyjezdzali na polowania do sasiada to nie raz z nimi pilem a po wodce geba sie otwiera :)
|
|
dopisze jeszcze ze zaje.... przystojni sa na prawde ladne chlopaki nie jestem gejem ale oczy mam i nie mam kompleksow jak widze ze facet jest przystojny to jest, moja ex krytykowala wszystkie kobiety bo to zakompleksiony babsztyl a chlopaki jezdza mercedesem wiecej nie napisze :)
|
|
van populi i inni - pozwól miec każdemu własne zdanie i nie obrażaj wyzywając od pisowskich moherów, dla mnie osobiscie jak złodziej cię okradnie możesz mu podziękowac ze oprócz portfela nie zabrał ci jeszcze zegarka -twoja sprawa
|
|
ja popieram PiS i też popieram akcje Owsiaka bo to nie ma nic wspólnego z polityką , proste trzeba sobie pomagać to tyle.ps a to do twistera dziada to sobie w rodzinie poszukaj kmiocie
|
|
prawdopodobnie niejeden popierający PIS dał więcej jak wy głośno krzyczący koziol0
|
|
najwięcej to pewnie dał szalony antek i pięta Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
kojot jestes jedyny uwierz mi :)
|
|
świnia i mohery to to samo królestwo zwierząt. Tylko ci pierwsi to gatunek oznaczony jako świnie. Sami nic nie dadzą od siebie ale do koryta to pierwsi.
|
|
Sikającym z radości, że WOŚP zebrała 44mln przypominam, że na referendum, które miało utrzymać Bronka przy władzy, PO wydała 2x więcej. Ciekawe ile uzbieracie dla swojego ziomka: http://4lomza.pl/index.php?wiad=41234l
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |