Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Straż Miejska |
Ale heca,myślałem ,że strażnicy miejscy są od pilnowania porządku,a tu okazuje się kto rozwiesza plakaty na łańcuchach wkoło skrzyżowań i zasłania widoczność kierowcom,własnie w tej chwili zdejmują od ul Rządowej a zakładają w kierunku Pięknej,na wprost lokalu wyborczego,może ktoś podżuci im parasolkę?.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Straż Miejska |
skowronki czy to prawda, masz moze zdjęcie? pytam serio czyje banery? to może byc gruba afera
|
|
niestety ani,telefonu nie miałem,ani aparatu ,a szkoda,
|
|
a banery domyślam się że Pani Krynickiej? taka tam sobie pomoc straży miejskiej dla przewodniczącej rady
|
|
Sam pis,możesz sprawdzić ,ani jednego nie ma zjeżdżając z ronda na Zjazd,wszystkie po drugiej stronie,tylko czemu po ciemku.można było w dzień.
|
|
No i bardzo dobrze, że zdejmują te plakatowe gęby z obrębu skrzyżowań, bo czasami wyjechać się nie da. Brawo strażniki miejskie;)
|
|
Nie wiem za co tu bić brawo i komu? Plakaty, które zalały miasto podczas kampanii wyborczej nadal w wielu miejscach straszą. Proponuję podać nazwiska polityków, którzy nie potrafią po sobie posprzątać!
|
|
Jak wiesz to czemu nie podasz tylko czekasz aż ktoś to zrobi ...
|
|
Proszę bardzo: m. in. Zieliński (co najmniej 3 szt.) oraz Kołakowski - na ul. Sikorskiego.
|
|
Widać o nich nie dba straż... Temid
|
|
widocznie dorabiają sobie u prywatnych osób ,które chcą się w danej kategorii wypromować ,bo co niby ma robić straż miejska skoro jest policja? Pomysłowo.
|
|
A na Zawadzkiej między venedą i stokrotką plakaty Zielińskiego wiszą co 50 metrów!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |