Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
koncert panny wyklęte - brak wejściówek |
Hej, czy ktoś wie czy w jakiś sposób można jeszcze zdobyć wejściówki na koncert? czy komuś z was udało się je zdobyć? biletów nie ma , miasto ponosi koszty koncertu, koncert reklamowany jest jako impreza dla Nas - czyli obywateli, ale wejściówek było podobno ok, 50....więc co z resztą?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: koncert panny wyklęte - brak wejściówek |
pytałaś w MDK-DŚT? albo w Radiu Nadzieja?
|
|
ja pytałam, wejściówki zniknęły już pierwszego dnia!!!! przypadek?????????????
|
|
o wejściówki pytałam wszędzie, nigdzie nie ma....szkoda....
|
|
a czy tu u was nie ma innych imprez tylko zawsze patryjotyczne pisowskie itp ludzie ale żeście cofnięci ...
|
|
Coś się poniektórym pod deklami rypło :) Reagge to muzyka typowo pacyfistyczna , czyli krótko mówiąc lewacka :) A tu masz, Polscy Polacy pieją z zachwytu nad lewactwem :) Jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o darmowe wejście, dlatego taki jazgot o wejściówki darmowe. Bilet kupić i słuchać lewackiego skowytu :)
|
|
Coś się poniektórym pod deklami rypło :) Reagge to muzyka typowo pacyfistyczna , czyli krótko mówiąc lewacka :) A tu masz, polscy patrioci pieją z zachwytu nad lewactwem :) Za darmoszkę to każdy by chciał , kup sobie bilet i nie zawracaj dvpy, patriotko od siedmiu boleści :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |