sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
mikro ronda

zastanawia mnie co za partacz projektował te ronda ??? widział ktoś może rondo przy samym browarze na tym zakręcie tam jak tir skręca to przejeżdza naczepą przez środek rąda hihi i niewydaje mi sie aby przyczyną była nadmierna predkosć ale oczywiście teraz bedą te wszystkie małe rąda poprawiać i to za pieniadze podatników...... brawo :)

Jack Daniels rulezzzzzzz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: mikro ronda

w polsce jak cos odpierdola to......... To samo jest w piątnicy tiry jada po kraweznikach, bo inaczej sie nie zmieszcza. Masakra.

Re: mikro ronda

ale tu sprawa byla ewidentna jak nigdy, golym okiem bylo widac ze jest za malo miejsca, to nie srodmiejskie ronda Hanki Bielickiej -tu jest duzo ruchu ciezkiego i co? nic...nie dosc ze male to jeszcze z boku, choc tu powody byly inne

w kazdym razie powtarzam, golym okiem widac ze bylo za male a madralom z UM proponuje wsiasc w tira i pokazac jak to sie robi skoro twierdza ze to latwe

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org