Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wyprawka dla pierwszaka |
kompletował juz ktos wyprawke do pla pierwszoklasisty? jak uwazacie gdzie najlepiej zrobic zakupy?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wyprawka dla pierwszaka |
Łomża ul. Piękna 8 zeszyty od 50gr
|
|
z doświadczenia wiem, że lepiej poczekać do września. Można oczywiście kupić przybory typu zeszyty, piórniki itp. We wrześniu powinniście dostać listę potrzebnych do kupienia rzeczy :)
|
|
Ceny zeszytów w sklepie ul.Piękna 8 A5 16kartek - 0.50gr A5 32kartki - 0.80gr A5 60kartek - 1,25zł A5 80kartek - 1,70zł A5 96kartek - 2,00zł
|
|
zeszyty dla pierwszaka to raczej niewielki wydatek. Bardziej zalezy mi na informacji na temat plecakow, piornikow, stroje gimnastyczne itp
|
|
Plecak polecam kupić na allegro. Ja kupiłam właśnie 2: na allegro zapłaciłam 109zł i 89 zł. Identyczne plecaki w księgarni matras w Venedzie kosztują 148 i 128zł. jeżeli chodzi o strój na WF to pewnie zależy od szkoły - wystarczy biała koszulka i spodnie dresowe...
|
|
Warto też kupić od razu jakieś ubrania. Ja szuka odzieży dziecięcej na domodi. bo tam zawsze można trochę zaoszczędzić:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |