Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Linguo Kids-o co chodzi? |
Hej! Ktoś wysłał tam dziecko? O co w tym chodzi? To kolejna sala zabaw, czy coś innego?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Linguo Kids-o co chodzi? |
może raczej forma reklamy ...
|
|
Z tego co czytałam, to jakaś szkoła językowa, ale na ich stronie nie ma nic o tym LinguoKids. Na plakacie było wyjaśnione mniej więcej, ale nie rozumiem tego dokładnie. Może ktoś wie coś więcej. Trzeba się zapisaywać, czy poprostu iść i się dziecko tam zostawia na ile się chce?
|
|
tak a najpierw pytasz czy to sala zabaw .... lipa
|
|
Masakra ...
|
|
sh-iza Linguo to szkoła językowa, wiec wątpię, że będą Ci bawić dziecko. http://linguo.com.pl/index.php/oferta/kursy-jezykowe/angielski/dla-dzieci Proszę... ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Wątpisz czyli nie wiesz na pewno mądralo. ale gburstwo, szkoda gadac
|
|
Jak chcesz posłać dziecko na angielski to moim zdaniem najlepsza szkoła językowa to EEC. Moje dziecko już kilka lat tam chodzi i jesteśmy bardzo zadowoleni.
|
|
drzewko szczęścia: rozwiewam Twoje wątpliwości: http://linguo.com.pl. Po co się tak mądrzyć?
|
|
no nie będę sprawdzać wszystkich szkół. ale trafiłem na Linguo i styka. Pełna Profeska i sympatyczni spikerzy. Pozdro dla Stefki :D :*
|
|
Chodzi mi o to, czy czyjeś dziecko uczestniczyło już w tych zajęciach niby przedszkolnych? ?????
|
|
sh-iza dałam Ci gotowego linka ze wszystkimi informacjami. Nie.. Nie jest to sala zabaw... Nie, nie zostawisz tam dziecka na pół dnia... ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Z tego co się dowiadywałem to Linguo Kids to przygotowanie dzieci do pójścia do przedszkola i oczywiście angielski. Teraz zapisałem też dziecko na półkolonie do nich bo całkiem ciekawa oferta jest. Jak najbardziej polecam...
|
|
polecasz choć dopiero zapisałeś dziecko ? śmiechu warte ...
|
|
dlaczego_nie a czy napisałem gdziekolwiek że dopiero co zapisałem dziecko do nich \"na zajęcia\"? Nie. Napisałem że zapisałem dopiero co na półkolonie, na zajęcia syn uczęszcza cały ten rok i póki co nie widzę żeby jego chęci do chodzenia tam zmalały... Jestem zadowolony też z rezultatów, dlatego też polecam jeszcze raz. ps. na przyszłość przeczytaj dokładnie wypowiedź zanim coś napiszesz, bo to Twoja wypowiedź może być \"śmiechu warta\". Pozdrawiam ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |