Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pranie tapicerki |
Czy w Łomży jest gdzieś zakład w którym można wyczyscic tapicerke? Dokładnie mam na mysli siedzenia, ponieważ w najblizszym czasie beda zakladane pokrowce. Dziekuje za wszystkie sugestie. ![]()
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pranie tapicerki |
Na Piłsudzkiego na -przeciwko Orlenu piorą.
|
|
na Łąkowej piorą.
|
|
wiesz co ja swego czasu też szukałem. ale tyle się nasłuchałem ludzi co prali tapicerkę więc kupiłem vanisha i gąbkę i sam to zrobiłem. jak wyjdzie słabo upierz jeszcze raz . potrzebujesz wiadro do wody , vanish i gąbkę ,troszkę wolnego czasu i za mniej niz 10 złotych sam to wykonasz bigi2004
|
|
prawie w każdej myjni ręcznej robią tą robotę????? waldek27 No i co się gapisz? To ja, Twój telefon komórkowy! Chciałem tylko na chwile wyjsc z twojej kieszeni, ponieważ smród twych jaj jest nie do zniesienia. Chyba ptak ci zdechł !!!
|
|
zobacz moze w tej myjni ręcznej na legionów, za budynkiem co znajduje sie apteka (kiedyś znajdował sie tam sklep RTV AGD PTZ). Wjezdza sei tam drogą od strony gdzie znajduje sie sklepik piekarni Sulima.
|
|
Podobno niezle piorą tapicerkę w myjni ręcznej na Łąkowej. A najlepiej zrobic to samemu. Bedzie o wiele taniej,bo w myjni to koszt ok 100-150 zł.Jak bedziesz to robił sam to kup odpowiedni srodek i pierz to firanka,nie gąbką. Firanka bardzo dobrze wchłania brud. Pozdrawiam Dyzmir
|
|
Podobno niezle piorą tapicerkę w myjni ręcznej na Łąkowej. A najlepiej zrobic to samemu. Bedzie o wiele taniej,bo w myjni to koszt ok 100-150 zł.Jak bedziesz to robił sam to kup odpowiedni srodek i pierz to firanka,nie gąbką. Firanka bardzo dobrze wchłania brud. Pozdrawiam Dyzmir
|
|
|
Ja prałem na Aleji Legionów za stacją benzynową Pryma - firma Homklar. Spoko zrobili polecam. Rajfus
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |