Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Myjnia w Łomży?? |
Do jakiej myjni można podstawić auto aby zając się wszystkim w aucie? wyprac fotele , umyć z zewnątrz i wywoskowac . I żeby niedrogo dosyć , maksymalnie z 200-250 zł ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Myjnia w Łomży?? |
To można zrobic samemu są różne preparaty Tylko legat tego nie potraf
|
|
polecam salon KIA , auto wychodzi jak z salonu , tylko trzeba się umówić. pozdro Paradox
|
|
podjedź na wzgs naprzeciwko kurpia
|
|
KOLESZKO MIAŁEM TEN SAM DYLEMAT SKORZYSTAŁEM Z MYJNI NIE BEDE PISAŁ KTOREJ AUTO ZE SKORA .pODSUFITKE DYWAN WYPRALI SKORE POŁOŻYLI PASTE W KOLORZE SKORY KTORA TERAZ SIE WYCIERA I WIDAŻ ZE WOGOLE SKORA NE CZYSZCZONA TYLKO ZAKRYTY BRÓD TYM MLECZKIEM .TOTALNA PORŻKA WIEC RADZE CI WYCZYŚC SOBIE SAM BO JA JUZ WYWALIŁEM 300 ZŁ W BŁOTO
|
|
na wzgs obok staacji konpka czyba robia dobrze i bez takiej lipy jak wyzej kolega pisze
|
|
w Zambrowie masz, wygoogluj OscarSpa ew. https://www.facebook.com/pages/OsCar-Spa/732295486805103?fref=ts
|
|
Na wzgs jak mi wyprali to myślałem że to nie mój samochód jak nówka z salonu.
|
|
Ecomyjnia.
|
|
Najlepsza bez dotykowa myjnia. Np: Olen przy Venedzie ASUS
|
|
Polecam na Sikorskiego przy. Venada grzybek
|
|
Na Łakowej bodajże koło sklepu ogrodniczego jest myjnia ręczna. Szczerze polecam!!!
|
|
Odpowiem jak kibic ...W...W...W...WZGS-myjnia!!! Tam nie umyją samochodu,tylko go dopieszczą.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |