Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zacisze w Piątnicy - wesele |
Hej, czy ktoś z Was mógłby coś powiedzieć na temat przyjęć weselnych organizowanych w Motelu Zacisze? Zamierzamy tam zorganizować wesele, ale jeszcze się zastanawiamy... z góry dzięki za jakąkolwiek opinie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zacisze w Piątnicy - wesele |
Sala lata 80 pomieszane style zlepek wszystkiego , kiczowato. Ciezko okreslic wystroj sali.Troche epoki gierka, troche renesans , troche wczesny ludwik szesnasty, troche kiczowaty modernizm, po alkoholu bedzie wszystko jedno zreszto a co tam.
|
|
Nie jestem architektem wnętrz, więc się nie silę na opisy wnętrza. Natomiast wiem (bo byłam tam na 3 weselach różnych osób), że bardzo dbają o gości i mają doskonałe jedzenie. Nie jestem restauratorem, ale bardzo mi się nie podobają tzw. domy weselne - takie hangary bez indywidualnego wyrazu. Więc może czasem człowiek lepiej się czuje we wnętrzu trochę różnorodnym, niekoniecznie jednolitym stylowo, ale gdzie są sympatyczni ludzie z obsługi i gdzie jest potraktowany jak oczekiwany gość. zainteresowana01
|
|
Wystrój widzielismy, chodzi własnie o jedzenie, obsługę, miejsca noclegowe itp.
|
|
Jeśli potrzebujecie dużą ilość pokoi to Motel jest idealny. Co do pozostałych to wg mnie wypada zdecydowanie srednio w porównaniu do innych miejsc gdzie odbywają się wesela
|
|
Chodzi też o to, że to ma być nieduże wesele, tak około 80-90 osób, a dużo sal ma zastrzeżone, że organizuje od wiekszej liczby osób. A co jeszcze warto zobaczyć w Łomży i okolicy? Byliśmy w Retro i w Rysiu. A jak wypada Perła?
|
|
Jedzenie obsługa suoer ja polecam nialam tam przyjęcie polecam a najważniejsze że mają najlepszy parkiet do tańczenia w okolicy a to bije wszystkie sale
|
|
jaki powinien być profesjonalny parkiet do tańca? na gresie da się tańcować ? chyba jak wszędzie , co by damy szpilkami parkietu nie podziurawiły
|
|
W zaciszu jest parkiet
|
|
A Perła? Jakieś jeszcze opinie? :)
|