piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ŁKS przegrał

Dzis ŁKS Łomża przegrał z Polonia Warszawa 0-3.Wynik troche martwi

ŁKS Łomża na zawsze w sercu!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ŁKS przegrał

Bravo :D hahaha

spoko spoko w końcu nie musi zawsze wygrywać bo to nudne by było:)
pokaże na co go stać w sezonie

no ale ten jeden gol to mogli strzelić...

buahahaha no krew mnie zaraz ze smiechu zaleje :pppp

szkoda , ale to był sparing czy mecz II ligi??

ŁKS BUHAHAHAHHAHA DOWNY. A WY NA CO LICZYLIŚCIE. BEDĄ CIĘGI SKOŃCZYMY NA OSTATNIM MIEJSCU W TABELI I TAM NASZE MIEJSCE, PANOWIE PIŁKARZE SIE NOSZĄ PO KNAJPACH JAK BY BYLI GWIAZDORAMI Z I - LIGII. SKOŃCZYMY NA ROZGRYFKACH ZE ZNICZEM RADZIŁÓW. BUHEHHHEEHEHH

jeśli macie pisac takie teksty to piszcie... ale sobie na ścianie, jak ŁKS wygrywa to wszyscy sie cieszą a jak przegra jeden mecz to już zaraz jakieś łosie piszą niewiadomo co. weście sie kilka razy zastanówcie zanim coś napiszecie.
pozdro dla najwierniejszych

Łomża- OSTATNI BASTION PÓŁNOCNEGO MAZOWSZA

ambitne wypowiedzi.

...Łomżyński Klub Sportowy...

Poprzednie sparringi były super , ten sobie odpuścili i takie mają prawo. Loco , wyłącz caps locka , bo to o Tobie źle świadczy. A pro po , czy Ty czasem nie ze Śledziowa?

Loko, piłkarze i działacze ŁKS-u robią ci tylko na złość. Wcześniej pisałeś głupoty o nieprzystąpieniu ŁKS-u do rozgrywek - przystąpili. Potem pisałeś o rozwiązaniu klubu - zmienili władze i wszystko idzie we właściwym kierunku. Mam nadzieję , że i w lidze zrobią ci na złość i skończą na jak najwyższym miejscu.

ejjjj oni tylko byli zmęczeni świętowaniem!! jak będzie maez II ligi to będzie na odwrut

buhehehehehehehheh II liga

olo z czego sie śmiejesz , i zobaczysz utrzyma sie lomza

prawdomuwny--> z miłą checią załoze się ze nic z tego nie wyjdzie!! pasuje ci?? next sezon bezie spadek.

makmarc--> podejrzewam że sie nie pomiliłem bo mieszkasz obok mnie więc napisałem że jestes debilem bo na takiego wygądasz.Mało tego nie umiesz czytać więc jestes analfabetą.buhehhehehehe

www.lomza.friko.pl/index.htmlrry to nie ten temat

a czy kolega loko potrafilby wymienic chociazby polowe obecnego skladu Lks-u ? raczej watpie, nierozumiem czemu takie osoby jak Ty zabieraja glos w sprawach o ktorych nie maja zbyt duzego rozeznania...piszesz te bzdury o Lks-ie z "pamieci" bo wiesz, ze w Lomzy nie moze sie cos udac...a dlaczego niby nie ? Moze akurat teraz nadejda dobre lata dla Lomzynskiego sportu ? wyluzuj wiec koleszko troche, bo nikt nie ma ochoty czytac wszedzie takich postow.
Bez napinki.
Pozdrawiam serdecznie.

...Łomżyński Klub Sportowy...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org