sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Panie Sznkiewicz, wypad ze skrzyżowania

Niby temat dotyczy kandydata, ale sprawa mało polityczna.
Ja wiem że nie Pan rozwiesza, rozstawia banery itd \"reklamujące\" swoją osobę, ale Pan za nie odpowiada. Usytuowanie tego cuda na kółkach w miejscu gdzie zasłania widoczność to nieodpowiedzialność. Wczoraj przez tą \"zasłonę\" doszło do małej kolizji - na szczęście małej.

Każdy ma prawo pchać swoją osobę do koryta, każdy ma prawo rozwieszać swoje facjaty zaśmiecając miasto (niestety), i przy okazji zawalać klatki schodowe syfnymi ulotkami ale proszę robić to chociaż z odrobiną pomyślunku.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Panie Sznkiewicz, wypad ze skrzyżowania

Masakra ...

Transporder, jak chcesz to potrafisz z sensem :)

Na banerze stoi jak wół \"z wyobraźnią w przyszłość\"......widać komuś jej zabrakło.

A gdzie milicja? Wpiertolić mandat + opłata za zajmowanie parkingu czy czegoś tam ...

nikt i nic temu panu który postawił tą przyczepke nie zrobi. Miał pełne do tego prawo . Problemem jest tylko to jaki użyteczny idiota zaprojektował tak miejsce parkingowe.

lateks

Mógł pod urzędem miasta postawić na każdym rogu ...

Miejsce parkingowe jest dobre, stojące samochody osobowe nie zasłaniają widoczności. Ta wielka tablica tak - chodzi o odrobinę pomyślunku.

Im częściej widuje te twarze na znakach, przystankach i banerach, tym bardziej upewniam się, że na nich nie zagłosuje. Też tak macie?

Z rana jechałem obok - banner dalej stoi i zasłania widoczność. Widać Pan Szynkiewicz ma w d..., znaczy w poważaniu bezpieczeństwo mieszkańców.

Dostanie zapłatę w postaci głosów

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org