Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
COŚ DOBREGO-świetne żarcie |
Witam : wreszcie i u nas można oprócz pizzy i kebaba wciągnąć coś dobrego w kuchni ormiańskiej na Bema (szisz kebab i inne dobroci ) oraz świetnie pasujący do tego browar za 4zł. Dla mnie super smaki, byłem, jadłem - POLECAM
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: COŚ DOBREGO-świetne żarcie |
Dopiero co zarejestrowałeś się na forum 4lomza żeby nam o tym powiedzieć i my mamy w to uwierzyć :)
|
|
Masakra ...
|
|
Roberto za dużo soli dodajesz do tego kebaba. angella
|
|
\" wreszcie i u nas można oprócz pizzy i kebaba \" :):):) co za dureń się tu reklamuje? a sam sprzedaje : \" (szisz kebab ... \" interes słabo idzie?
|
|
Gdzie dokładnie ten lokal się mieści? Pójdę, zjem i ocenie. Dobrym pomysłem byłoby, gdyby wszyscy którzy coś jedli w tym lokalu się wypowiedzieli w tym temacie. Zarówno pozytywnie jak i negatywnie. Właściciel, który założył ten temat będzie wtedy wiedział co jego lokal jest wart!
|
|
Swoją drogą, jak już reklamujesz swój lokal to chociaż mógłbyś poprawnie zdanie złożyć. \"wciągnąć coś dobrego w kuchni ormiańskiej\". Niektórzy mogliby zrozumieć że masz ormiańską kuchnię w której posypiesz. Na końcu mylnie napisałeś jadłem, a powinno być wciągałem;-)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |