Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sukienki wieczorowe- Komis w Łomzy? gdzie sprzedać sukienki? |
Witam Czy orientujecie się Państwo gdzie w Łomży można sprzedaż 2 kreacje wieczorowe, jakiś komis z ubraniami to przyjmie? Sukienki w rozm.36 jedna piękna na sylwestra/studniówkę-długa typu syrenka inna w kolorze amarant- również do kostek (np. dla świadkowej) ? Gdzie to sprzedać żeby w szafie nie zajmowało miejsca? Orientuje się ktoś za jakie pieniądze to "może pójść"?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sukienki wieczorowe- Komis w Łomzy? gdzie sprzedać sukienki? |
ja nie wiem ale tez bylabym ciekawa gdzie mozna sprzedac takie sukienki bo tez mam kilka w szafie a szkoda zeby wisialy niepotrzebnie;)
|
|
slyszalam ze skupują w sklepie za stokrotką na ks. anny ale nie jestem pewna ;) Lala22
|
|
Do komisów nosiłam kiedyś ubrania i dają za nie dosłownie grosze. Może spróbuj na allegro albo daj ogłoszenie na portalu 4lomza, facebooku lub innym portalu.
|
|
Ewentualnie patrz jeszcze w sieci, zerknij - http://www.navona.pl Dużo łatwiej o znalezienie czegoś konkretnego, wybór jest większy. O ile dobrze podejdziecie do tematu, to coś fajnego na pewno sobie dopasujecie. Powodzenia ;-)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |