Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Lekarz Rodzinny poszukiwany |
Poszukuję lekarza rodzinnego który ma gabinet na południu, głównie chodzi mi o to by był dobry w leczeniu dzieci. Jeśli ktoś zna takiego o proszę o opinie i odpowiedź w temacie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Lekarz Rodzinny poszukiwany |
Doktor Śliwecka przyjmuje w Remedium albo doktor Mertin w tym samym ośrodku
|
|
Remedium odpada, brak szerszego spojrzenia na przypadek, przez co moje dziecko 3 razy lądowało w szpitalu :/, osobiście odradzam ten ośrodek.
|
|
Dr. Kulesza i Dr. Śliwecka Remedium. Jeszcze Dr. Katarzyna Wysocka ale nie wiem gdzie teraz przyjmuje ponieważ przeniosła się z makowej. Dr. Wysocką szczególnie polecam, wspaniałe podejście do dzieci i bardzo dobry lekarz.
|
|
Tu bardziej chodzi o doktor Śliwecką ta zna się na rzeczy Dla mnie to najlepszy jak na razie lekarz Doktor Wysocka jest dobra jak dziecko nie choruje Na 3dniówkę mojemu dziecku dała antybiotyk,więc dla mnie to nie lekarz
|
|
U mnie z kolei Dr. Śliwecka leczyła dziecko na grypę żołądkową, a w rzeczywistości było to zapalenie układu moczowego, a później nerek. Leczenie zakończyło się w szpitalu
|
|
Witam Ja osobiście polecam dr.Kołodziejską i Dr Wysocką ( mimo tego że od niedawna p0rzyjmuje) które przyjmują na Piłsudskiego w Hotelu Pielęgniarek przy szpitalu
|
|
A ja dr Kołodziejskiej nie polecam :/ co wizyta to dziecko miało przepisywany antybiotyk mimo niskiego CRP Jest dobrze! :)
|
|
ja też polecam dr Śliwecką, jednak nie ma szansy by się do niej zapisać, brak miejsc.
|
|
Kołodziejskiej nie polecam, nie potrafi dobrze osłuchac dziecka. Chwilę po niej inny lekarz wyłapywał zapaenie oskrzeli. W przychodni nr 4 (Hotel pielęgniarek) najczęściej chodze z dzieckiem do dr Popławskiego i jestem zadowolona. U Dr Wysockiej jeszcze nie byliśmy i nie znam jej.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |