Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co z tym KONSALNETEM? ZENADA!!! |
Ludzie co sie dzieje z firma KONSALNET? Do alarmu w moim domu jechali ponad godzine!!! co to jest za firma??? przyjechali jacys roztrzepani, kazdy wlos w inna strone jakby dopiero sie obudzili. dlugi czas dojazdu tlumacza tym ze kolejka w zgloszeniach byla! Zenada to za taka usluge ja place 100zł miesiecznie? probowalam sie dodzwonic do biura lecz ludzie!!! najpierw 10min muzyki sie nasluchalam a potem trzy lub cztery razy mnie przelaczali od czlowieka do czlowieka az w koncu po kilku przelaczeniach wcale polaczenie zerwane! A obiecywali cuda jak podlaczali usluge!!! Wie ktos moze jak rozwiazac umowe z ta pseudo firma? bo slyszalam ze jakies kary daja. UMIESZ LICZYC ??? LICZ NA SIEBIE !!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co z tym KONSALNETEM? ZENADA!!! |
masz przecież umowę więc powinno to być tam zapisane
|
|
ot masz problem....a kogo to....
|
|
no tak to nie gratka ....
|
|
Masakra ...
|
|
Poczytaj co w tej firmie ostatnio się dzieje jakie propozycje pracownikom przedstawili i zrozumiesz dla czego jechali godzinę do ciebie ...
|
|
A teraz wszystkie takie te firmy sa a którą lepsza :-) kantuja swoich pracowników , powiem tak do Pracowników Chłopy róbcie coś z tym sa sądy , zwolnienia lekarskie dogadujcie się zakładajcie związki bo będą was dymać i płacić 5 ZLOTYCH za godzinę , przecież wielu z was posiada kwalifikacje szkolenia licencje lata pracy NIE DAJCIE SIĘ ROBIĆ W CIULA, BEZ WAS NIE MA TYCH FIRM . A WTEDY I NAM KLIENTOM BĘDZIE PODEJRZEWAM LEPIEJ
|
|
kobieto a hu...kogo twoje problemy obchodzą,ludzie mają swoje problemy więc się tu nie żal aa
|
|
Praca ochrona Securitas Autor: pandemonium (---.sin.nokia.net) Data: 18-06-14 09:14 Czy ktoś tam pracował?jakie warunki zapewnia ta firma i zarobki? //////////////////// chlopie a hu...kogo twoje problemy obchodzą,ludzie mają swoje problemy więc się tu nie wypytuj haha
|
|
pajacu moje to było pytanie i byś na nie odpowiedział lub nie to mam to w *****,nie żale się jak inni aa
|
|
beedzie dym
|
|
ja mam kuguara i mam spoko. sprawdzałem ich i odrazu w pare minut jest reakcja. dzwonia do osoby kontaktowej jak nie ma info jada to po co sie zastanawiac co sie tam gdzies dzieje zmienic temata i po krzyku
|
|
masz w umowie okreslony czas reakcji/przyjazdu,zrob im falszywy alarm,masz do tego prawo jak sie nie wywiazuja,zrywasz umowe z ich winy
|
|
Kuguar jest spoko - z KONSALNET ucielki i uciekają pracownicy o ile wiem
|
|
a to taki lansik? Kuguar jest spoko, a Konsalnet ciule? Powiało tanizną. No, ale jakie miasto, taki lans.
|
|
hahah służby czuwają i robią reklamę.
|
|
najlepszymi struzami to sa psy za stowe wykarmisz - masz stroza i przyjaciela. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |