piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PIWIARNIA WARKA ŁOMŻA

proszę o opinie co do piwiarni Warka sala jedzenie obsługa jak tam jest ogólne wrażenie jakie?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PIWIARNIA WARKA ŁOMŻA

jest spoko

Może być.
Mały wybór alko, ale obsługa ok.
Ale przydałby się jakiś selekcjoner przy drzwiach...

hehe selekcjoner? moze jeszcze osobisty lokaj dla kazdego i pucybut?

fajny klimat !

haha selekcjoner dobry żart, to pijalnia piwa a nie 5* restauracja =)

Oj przydałby się selekcjoner...
Poziom niektórych klientów można porównać do bywalców lokali typu kufelek :)

Wcale nie musi to być 5* restauracja żeby mieć swój klimat i Poziom przez duże p :)

ot, normalny Pub – specyficzny rodzaj lokalu, będący skrzyżowaniem baru z klubem , gdzie podaje się głównie piwo
na warunki łomżyńskie i potencjalną klientelę w sam raz !
czego się tu byście spodziewali? odźwiernego w liberii?
selekcji przy wejściu? hahaha
toć to tylko piwiarnia ze średniej półki i ZE ŚREDNIMI CENAMI !- może dla większości \" sporadycznych bywalców\" - beneficjentów PUPu to i za drogo,
a jak ktoś szuka kwadratowych jaj za pół darmo i uważa, że ten lokal nie spełnia jego oczekiwań, niech sam otworzy coś lepszego i wprowadzi sztywny dres tim, gdzie browar będzie po piątaku i jaśnie pan przyjdzie na browka okazjonalnie, raz na kilka m-cy :)
rentowność takich lokali mogą TYLKO zapewnić raczej stali bywalcy, którzy tam generują ruch i przychody , a NIE okazjonalnie niezadowoleni przypadkowi klienci , którzy raz na jakiś czas ( walentynki, dzień kobiet , roczne święta, czy \" bankiet \" z okazji urodzin czy imienin, odwiedzą lokal !
pij!!!CHUDŻ !częściej KUPUJ PŁAĆ i póżniej wymagaj , że dobre lokale jak się otworzą, to tak szybko się zamykają z racji nierentowności,
i PO CO TU INWESTOWAĆ jak ludziki łomżyńskie i tak tego nie docenią ?

gościu, zrobić ekskluzywny lokal w Łomży ???? DLA, DLA KOGO ????

śmieszne ludziki, bez siły nabywczej pieniądza , wy na bieżące potrzeby grosza nie macie a \" luksusów \" szukacie? hahahaha najpierw płaczcie a póżniej wymagajcie!

jak uważasz, że gastronomia to taki dobry biznes - bierz kredyty, otwieraj swój biznes i TAM BĘDZIESZ WYBIERAŁ SOBIE KLIENTÓW -------- SELEKCJA !!!!!!

Powiedział co wiedział , najmundrzejszy z mundrych.

kondomowa nakładka z ejakulatem :):):) - tylko tyle masz do powiedzenia w temacie ?

JESTEŚ JAK SUKA, KTÓRA DUŻO SZCZEKA , A NIE MOŻE NIC ZROBIĆ !!!

zawsze odezwie się taka menada jak zużyty kondom, , co nie ma nic merytorycznego do powiedzenia w temacie a tylko próbuje \" ynteligenciom inaczej \" zaistnieć !!!

napisz swoje zdanie? opinię i uzasadnij !!!

a nie IDIOTKO tylko hejt !!!!

warka to nie piwo

---------------------------------------------

ciekawe co ty psi sunku pijesz? browek z Biedronki?hahahaha
przypomnieć jak zawsze wypowiadasz się w tematach : Gdzie najtaniej ? :):):)

&zonk nie wiedziałem że tylko w ekskluzywnych i luksusowych lokalach stoi bramkarz/selekcjoner :)
Czyli w Yamie bije luksusem po oczach? Hahaha.

Napisałem że \"przydałby się\", a nie że \"jak nie będzie to nie będę tam chodził\".

Widać kto tu \"nie ma nic merytorycznego do powiedzenia w temacie\"...

No rzeczywiście, Quatro to tak ekskluzywny lokal że zawsze biorę ze sobą specjalne obuwie które zakładam w szatni i zdejmuje przed wyjściem żeby tam parkietu nie zabrudzić :)

re: Autor: piotrkropiel
Piotruś, z całym szacunkiem , ale pieprz mi, że Piwiarnia Warka to jest EKSKLUZYWNY lokal ( ot, średniej klasy piwiarnia , i tyle ...)
wiesz ILE kosztuje 0,5l piwa w ekskluzywnym lokalu? to samo piwo może kosztować 15 - 25 zł za 0,5l i WTEDY wymagasz jak płacisz, odpowiednia tempetatura podania, podkładki ect ..+ gratis orzeszki/chipsy ..... czego Ty tu wymagasz ? za jaką kwotę ? nie bądź śmieszny !

Piotruś, chłopie sam się ośmieszasz jak uważasz, że Yama to ekskluzywny lokal hahahahaha dałeś całkowicie NIEADEKWATNY przykład, sorry musi być, że Ty nie bywałeś w ekskluzywnych lokalach , a dla Ciebie wykładnikiem jest tu Yama czy Quatro ,oj ubogie muszą być Twoje eskapady po lokalach gastronomicznych jak wszystko porównujesz do naszego Kufelka czy lokalu Pod Gruszą hahaaha

Piter, wstydu sobie oszczędź !!! Ty chłopie do tak \" renomowanego \" lokalu jakim jest Quatro >>> AŻ laczki zakładasz? hahahaha

oj, siara, dno i wodorosty !!!!

Piotruś, wiesz DLACZEGO w tych wymienionych przez Ciebie lokalach , stoi bramkarz/selekcjoner ????
otóż , CI odpowiem : lokal ma tzw przepustowość a jednakże, jako konkurencja dla Milamo w Jeziorku( sorry, nigdy tam nie byłem i tu powtarzam tylko plotki )
i TU na weekendy stoi bramkarz/selekcjoner - by trzymać \"rękę \" co by nie doszło do niekontrolowalnego spędu bydła, KTUŚ musi być by tzw biletować i patrzyć czy \" pijane, naćpane snopki \" na ura nie chcą włazić,
NIE MYL POJĘCIA tzw SELEKCJONERA w ELEGANCKIM EKSKLUZYWNYM klubie z BRAMKARZEM NA PROWINCJONALNEJ DYSKOTECE !!!!!!!!!!!!!!!!

W tym poście piłem do twojej wypowiedzi na temat \"robienia z Warki ekskluzywnego lokalu\" poprzez postawienie tam bramkarza/selekcjonera.
Bo skoro według ciebie bramkarz/selekcjoner jest przed wejściem tylko w luksusowych lokalach to takimi muszą być Yama, Quatro czy mensa.

Ale jak widzę nie zrozumiałeś mojej aluzji :)

A \"na bramce\" stoją nie tylko po to żeby podbijać pieczątki za wejście.

Nie wpuszczają kompletnie pijanych, w dresikach (nie ważne że to armani za 2tys), ani też większej grupy \"napakowanych\" kolesi których po rozkręceniu przez nich dymu nie byliby w stanie opanować.
Po to PRZYDAŁBY się także taki pan lub dwóch w Warce :)

A eksluzywnie to jest w Wersalu pod paryżem :)
Ale jeśli dla ciebie wyznacznikiem eksluzywności jest cena piwa to przepraszam, nie mam więcej nic do wniesienia w temacie :)

ale piwo Warka jest okropne i nie wiem co oni tam leją ale głowa boli niesamowicie na drugi dzień, czego nie ma np po Łomży
także lokal fajny ale mogli by lać browar łomża

....a 15 zł za piwo to w średniej klasy lokalu w warszawie zapłacisz....i jakoś orzeszków gratis nie podają, a o informacji o temperaturze przechowywania zapomnij :)

Także lepiej nic nie pisać jeśli \"nie ma się nic merytorycznego do wniesienia w temacie\" ;)

marek gdyby lokal nazywał się piekarnia łomża to pewnie by lali piwo łomża.
Ale lokal nazywa się warka, także wiesz...

Co do smaku piwa nie wypowiem się bo piwa nie piję.

po jednym wyzej wposmnianym boli głowa, po drugim **** hahahaa.

&zonk jakie by nie były moje eskapady po lokalach, ja jestem z nich zadowolony.

Dla kontrastu popatrzmy na twoje - w sobotni wieczór do 1 rano siedzisz na forum... :)

Więc na twoje opinie o lokalach powinno się patrzeć z przymrużeniem oka ;)

hahaha :):)
ale mnie rozbawił post bywalca lokali gastronomicznych wywijającego w laczkach na parkiecie ,

chłopie pisałem ci:
Autor: &zonk (---.lomza.vectranet.pl) Data: 27-12-14 22:16
re: Autor: piotrkropiel
Piotruś, z całym szacunkiem , ale pieprz mi, że Piwiarnia Warka to jest EKSKLUZYWNY lokal ( ot, średniej
klasy piwiarnia , i tyle ...)

a ty :
Autor: piotrkropiel (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 28-12-14 09:08
... Co do smaku piwa nie wypowiem się bo piwa nie piję hahahaha

to PO CO ODWIEDZASZ LOKAL - TYPOWĄ PIWIARNIĘ ( jak sama nazwa wskazuje ) a wymagasz bóg wie czego, do piwiarni chodzą PIWOSZE a jak tobie klimat nie pasi, jedż do Jeziorka hahaha tam masz wyższą kulturę i \" selekcjonierów \"

oj , rozbawiłeś mnie chłopie swoim postem, smoli sagan garnkowi ? czy to kompleksy ?
nie zauważyłeś, że przez ostatnie dwa tygodnie mnie tu nie było i bynajmniej nie byłem na ojcowiźnie pod łomżyńską wsią , tak jak ty -
oj, ciekawe i bujne musi być to twoje życie kulturalno /towarzyskie jak i rodzinne, by gdy pierwsza gwiazdka na niebie i normalni ludzie siadają do wigilii , ty udzielasz się tu na forum hahaha .

Re: jak to jest z własną działalnością.... Autor: piotrkropiel (---.centertel.pl)
Data: 24-12-14 16:02
ADMIN REKLAMA nie śpij

Autor: &zonk (---.lomza.vectranet.pl) Data: 27-12-14 19:04
ot, normalny Pub – specyficzny rodzaj lokalu, będący skrzyżowaniem baru z klubem , gdzie podaje się głównie piwo
na warunki łomżyńskie i potencjalną klientelę w sam raz !
czego się tu byście spodziewali? odźwiernego w liberii?
selekcji przy wejściu? hahaha
toć to tylko piwiarnia ze średniej półki i ZE ŚREDNIMI CENAMI

Ekskluzywnych lokali w lomzy i okolicy jest kilka ,ale dla was za drogo po 15-20 zl za male piwo placic,a i deser za 300 zl mozna skosztowac .Wiec cieszta sie z tego co mata.

&zonk
Gdybyś chodził do lokali w naszej Łomży, o których się wypowiadasz, to wiedziałbyś że w Warce sprzedają nie tylko piwo :)
I chodząc tam można wypić np whisky, wino, sok, wodę...
Nie wszyscy muszą się upijać rozciągającym żołądek piwem:)

No i tu cię zaskoczę. Nie piszę twojej biografii, więc nie śledzę każdego twojego postu na tym forum.
I z tego powodu nie mam pojęcia ile ciebie nie było na forum, gdzie byłeś i co robiłeś :)
Prześladowcy szukaj w kim innym hahaha :)

Z wigilią akurat mi nie \"przysra.eś\" bo każdy ma wigilię o innej porze i każdy w czasie wolnym może robić co mu się tylko podoba hahaha :)

Ale twoje życie prywatne musi być pełne smutku, samotności, cierpienia i pastwienia się nad samym sobą.
Bo inaczej normalny człowiek nie siedziałby na forum i tylko szukał okazji żeby kogoś obrazić, żeby tylko się dowartościować, poczuć swoją (złudną) wyższość.
Masz mało kontaktu z ludźmi na codzień w czasie wolnym od pracy (o ile pracujesz).
Współczuję tobie. Hahaha

co do zachowania klientow to po to jest obsluga zeby jedni goscie drugim nie przeszkadzali jak sie sypia k.......... i ch.................. na caly lokal to powinna reagowac

Widzę, że mój wczorajszy post został skasowany, więc powtórzę go.
W święta odwiedziliśmy z kolegami Warkę w Łomży. Na początek zamówiłem 3 piwa, rachunek wyszedł 19,50 zł. Wtedy pojawił się problem z płatnością, gdyż w portfelu miałem jedynie cały banknot 100zł i kupę drobniaków. Osoba przyjmująca ode mnie pieniądze oświadczyła, że nie da rady mi wydać ze 100zł i sugerowała abym poszukał drobniejszych pieniędzy, ewentualnie aby koledzy zapłacili. Następnie zaproponowałem, że zapłacę kartą. Podałem tejże osobie kartę, a cała transakcja odbyła się zbliżeniowo, bez wpisywaniu PINu. Właściwie to nawet nie widziałem terminala gdyż był schowany dość nisko, poniżej baru. Dostałem kartę z powrotem, razem z paragonem i kwitkami. Wczoraj przeglądając listę transakcji na koncie bankowym ujrzałem, że podczas tej transakcji z mojego konta zniknęło równe 20zł. Wiem, że pięćdziesiąt groszy to nie dużo, a mój błąd polegał na tym, że powinienem od razu sprawdzić bo było na wydruku z terminalu, jednak przy wizytach w Warce polecam dokładne sprawdzanie to co jest wpisywane w terminal.

Jeżeli chodzi o mój punkt gastronomiczny, to wszystkie wyposażenie kupuje w sprawdzonym sklepie internetowym Gastromania - https://gastromania.pl/szatkownice-gastronomiczne , który oferuje wysoka jakość w rozsądnej cenie. Wszystkie informacje o ich ofercie oraz kontakt znajdziecie na stronie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org