Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Konto bankowe |
W którym banku jest najtańsze internetowe konto bankowe bez regularnych wpływów?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Konto bankowe |
dla mnie to Bank Pocztowy wszystkie przelwy z internetowego są za darmo i konto tez mam za darmo :) <justyśka>
|
|
Tysia1718--też mam w pocztowym 24 i jestem b.zadowolona:) Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...
|
|
a ja mam w barklejsie nic lepszego nie ma od tego banku
|
|
w polsce nie porzadzisz barclays'em chyba ze przez england.pl hehe
|
|
W pocztowym co miesiąc 5 zł odciąga, bez znaczenia czy masz hajs na koncie czy nie.
|
|
Nie polecam w banku na niemcewicza - 8.90 za prowadzenie konta, ileś tam za kartę, za przelew 0,70gr...ehh, porażka....
|
|
ING- POLECAM
|
|
Ing haha a to dobre:D ja mam w deutsche banku i nic nie place za prowadzenie konts
|
|
a czemu ing haha?
|
|
No właśnie czemu ING hahaha??????
|
|
Lubię to! Konto w BPH. "zero zł za: - otwarcie i prowadzenie Lubię to! Konto - bez żadnych dodatkowych warunków, - prowizji za wypłatę gotówki ze wszystkich bankomatów w Polsce, - za wydanie karty debetowej VISA payWave (w trybie standardowym), - opłaty za obsługę karty do konta, jeśli zostaną dokonane min. 4 transakcje bezgotówkowe w danym miesiącu dowolną kartą płatniczą wydaną przez Bank BPH - w innym przypadku opłata miesięczna wyniesie 6 zł, - za doładowanie telefonu komórkowego."
|
|
0 zł za prowadzenie konta - za wyjątkiem wpłaty/wypłaty gotówki i przelewu w oddziale banku - w wplatomatach za free 0 zł za wypłaty ze wszystkich bankomatów w kraju 0 zł za krajowe przelewy internetowe w PLN - za wyjątkiem przelewów typu Express ELIXIR i SORBNET 0 zł za kartę do konta - co najmniej 200 zł w okresie od 29 dnia danego miesiąca do 28 dnia następnego miesiąca
|
|
wyzszy post dotyczy ING
|
|
mam w ING i co miesiac 7zl pobiera chyba, ze zrobie zakupy karta na minimum 200zl
|
|
nie w pl moge placic nie ma problemu tylko bank mi przelicza po ich kursie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |