niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
skoki narciarskie

kto ogladal wczoraj skoki i jest mi w stanie powiedziec bo nie mialem okazji ogladac jakie noty za swoj skok otrzymal Thomas Morgenstern... bo ja tam przy ladowaniu telemarku nie widzialem zeby zrobil

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: skoki narciarskie

Zrobił telemark ja widziałem
!!!

Przyjrzyj się dokładniej :D Noty maksymalne osiągnął, pobił rekord skoczni i wygrał poloneza.

A weź mi wytłumacz Idiotą to od urodzenia jesteś? czy to jakoś z wiekiem ci przyszło? Kretynie jeden z drugim chłopak ledwo żyje a tu jakieś podśmiechujki sobie robią.

Pareslow :
Po pierwsze jak już jesteś takim orłem to nie zaczynaj zdania od ,,A,,
Po drugie nie obrażaj i nie wyzywaj bo nikt ciebie nie obraził jak masz trochę kultury.

Pareslow ,a tak w ogóle to weź wyp...aj :D

I wzajemnie....

bo chlopie w tym wszystkim najwazniejszy jest telemark... ludzie sa w stanie za telemarka zycie oddac a ja nie zauwazylem czy on zrobil

Nic śmiesznego - skończyło się źle, mogło tragicznie. Miej jeden z drugim wypadek, nawet w pracy, to zobaczymy czy dalej wam będzie do śmiechu...

Barany... a ja chętnie bym zobaczył jak by jeden z drugim jechal autem 100km/h a z naprzeciwka wyjechal tir na wasz pas. I tu pytanie czy byscie zasłaniali odruchowo twarz? kulili się? a może zrobili telemark skoro jest taki wazny?

skoki to super sprawa

walczył o odległość jak przystało na skoczka jego klasy...

nie mogę powiedzieć,że nie wiem
ale wiem,że powiedzieć nie mogę

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org