Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
skoki narciarskie |
kto ogladal wczoraj skoki i jest mi w stanie powiedziec bo nie mialem okazji ogladac jakie noty za swoj skok otrzymal Thomas Morgenstern... bo ja tam przy ladowaniu telemarku nie widzialem zeby zrobil
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: skoki narciarskie |
Zrobił telemark ja widziałem !!! Przyjrzyj się dokładniej :D Noty maksymalne osiągnął, pobił rekord skoczni i wygrał poloneza.
|
|
A weź mi wytłumacz Idiotą to od urodzenia jesteś? czy to jakoś z wiekiem ci przyszło? Kretynie jeden z drugim chłopak ledwo żyje a tu jakieś podśmiechujki sobie robią.
|
|
Pareslow : Po pierwsze jak już jesteś takim orłem to nie zaczynaj zdania od ,,A,, Po drugie nie obrażaj i nie wyzywaj bo nikt ciebie nie obraził jak masz trochę kultury.
|
|
Pareslow ,a tak w ogóle to weź wyp...aj :D
|
|
I wzajemnie....
|
|
bo chlopie w tym wszystkim najwazniejszy jest telemark... ludzie sa w stanie za telemarka zycie oddac a ja nie zauwazylem czy on zrobil
|
|
Nic śmiesznego - skończyło się źle, mogło tragicznie. Miej jeden z drugim wypadek, nawet w pracy, to zobaczymy czy dalej wam będzie do śmiechu...
|
|
Barany... a ja chętnie bym zobaczył jak by jeden z drugim jechal autem 100km/h a z naprzeciwka wyjechal tir na wasz pas. I tu pytanie czy byscie zasłaniali odruchowo twarz? kulili się? a może zrobili telemark skoro jest taki wazny?
|
|
skoki to super sprawa
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |