Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Propolis / wosk pszczeli - skąd zdobyć? |
Czy wiecie kto ma na sprzedaż takowy? Pozdrawiam. Graf
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Propolis / wosk pszczeli - skąd zdobyć? |
Spróbuj u naszych pszczelarzy podpytać. Wydaje mi się, że propolis widziałam jakiś czas temu u Państwa Łapińskich. Swoją drogą, jak w zeszłym roku przed samym Bożym Narodzeniem kupowałam u nich miód, to mnie jeszcze Pani Łapińska spytała, czy mam już świeczkę do stroika. Dorzuciła mi (za darmo) do miodu. Możesz zapytać o sam wosk. http://www.pasieka-lapinski.pl/produkty_inne.html#propolis Je n'sais pas ou je vais, oh ca je l'ai jamais bien su. Mais si jamais je le savais, je crois bien que je n'irais plus...
|
|
A może w sklepie zielarskim? Mieści się na Księżnej Anny za Stokrotką. ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
popatrz na rynku w targowy dzien . byl facet ktory sprzedawal wszelkie dobro od pszczol. stal zaraz z brzega jak sie wchodzilo na rynek od strony sikorskiego nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
na rynku jest :) ja zawsze kupuję jajka od pewnego Pana i ona ma też miody, widziałam propolis również :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |