Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
gdzie najlepiej założyć konto bankowe |
witam gdzie najlepiej jest założyć konto w banku?,interesuje mnie żeby szybko wpływały przelewy i tanie było prowadzenie konta proszę o pomoc
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: gdzie najlepiej założyć konto bankowe |
bph kapitalne konto oplata 9,99zl ale jest wszystko za darmo wszystkie przelewy,oplaty,karta zadnych innych kosztow sie nie ponosi
|
|
Ja BPH odradza. Dla nie ten bank jest mocno zacofany. Moja mama ma tam konto. Istna tragedia. Wiecznie jakieś problemy z dostępem online. Ja mam Ing i nie narzekam. Mam prowadzenie konta za free. Kartę też, jeśli w przeciągu miesiąca zapłacę nią na kwotę 200 zł. Akurat ja głównie kartą płacę, więc dla mnie to nie problem. Mam też ubezpieczenie karty, za które płacę 2 zł miesięcznie. W razie kradzieży portfela, bank zwraca gotówkę, pokrywa koszty wyrobienia nowych dokumentów i karty. Nie wiem jak jest w innych bankach, bo nie miałam potrzeby interesowania się ich ofertami :) W każdym razie odradzam BPH i PKO. ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
ING bank śląski oplata za prowadzenie=0 za przelewy=0 za kartę =0 z bankomatów= bez prowizji
|
|
MBANK wszystko 0 zl h0jowe forum
|
|
Tez mam ING. Super!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
nigdy aliora, przerobilem i tylko ciagle rosnace oplaty i zmiany regulaminu.. Najbardziej zadowolony bylem z mbanku, nie placilem za nic, kontaku z bok super. Wada? Nie maja u nas placowki, dlatego zmienilem na pko i tez nie narzekam, mimo, ze cos tam place
|
|
|
ING jest lepsze od Aliora tylko tym ze w Aliorze płacisz co miesiąc za kartę a w ING nie
|
|
Millennium wszystko za 0zł, wraz z wypłatami ze wszystkich bankomatów jaki są na terenie Polski
|
|
|
Bank pocztowy jest najtańszy, nie płacisz za prowadzenie konta, jedynie 4.50 za kartę do bankomatu
|
|
Bank pocztowy faktycznie posiada ciekawą ofertę ale z drugiej strony posiada 0 oprocentowanie. Jest więc to magazyn pieniędzy na którym nie można zarobić. Idź pod ten link. Znajdziesz tam ranking konto osobistych. Kolejność nie jest przypadkowa i listę otwierają te najtańsze konta.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |