Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Detektyw |
Witam ! Poszukuje detektywa do spraw prywatnych .Czy może mi ktoś kogoś polecić ? Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Detektyw |
malanowski 510-867-522
|
|
bardzo zabawne .. ja pytam serio ;)
|
|
na necie sobie zobacz jolanta-xx aa
|
|
rutkowski ha ha. jak mąż to na pewno cie zdradza.
|
|
piszę że jest jedna firma zajmująca się tym 'Kuguar' , a może ktoś zna inną firmę z Łomży która się tym trudni ?
|
|
zielony0707 serio tak całkiem serio niedługo odbędzie się kastyng do serialu paradokumentalnego [pamiętnik z wakacji] jeśli zapamiętasz tekst mięsny jeż ty go zjesz to rola pierwszoplanowa jest twoja.... jolanta-xx tu coś jest le chyba z nich marni detektywi.. https://www.google.pl/search?q=detektywi+lomza&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-beta
|
|
kuguar to cioty takie same jak s w a g lamusie
|
|
zielony0707 no i widzisz już ci rączki niezdarnie latają po klawiaturze. Efekt był do przewidzenia:)))))) Małego masz skilla noobie:)))))
|
|
Ja się tym zajmę, nie ma problemu.
|
|
jolanta-xx dawaj do mnie. detektywem nie jestem ale meżowi odwdzięczysz sie z nawiązką. satysfakcja gwarantowana 100%
|
|
rutkowski colosseumwawa
|
|
jolanta-xx napisał(a): > Witam ! > Poszukuje detektywa do spraw prywatnych .Czy może mi ktoś > kogoś polecić ? > Pozdrawiam Tak, polecam Ci taką agencję - detektyw to poważny wybór https://www.uslugi-detektywistyczne.wroclaw.pl/zdrady/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |