Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kurs nurkowania |
Czy ktoś orientuje się, gdzie w Łomży można zrobić kurs nurkowania na stopień P1? Ewentualnie jakieś namiary na kluby organizujące kursy niedaleko Łomży?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kurs nurkowania |
w Zambrowie jest gość co ma instruktora i szkoli na p1 jedź na basen do Zambrowa i zapytaj się ratowników o Andrzejadałbym tobie jego numer ale oddałem tel do naprawy z numerami tel. wiec musisz tam jechać i dopytać się
|
|
Andrzej Gutowski, Zambrów, tel. 668 367 374 - to jest ten człowiek, z którym załatwisz Kurs Nurkowy..
|
|
w szkole nr 10, ten slynny ratownik daje za darmo
|
|
Po co jechać do Zambrowa, skoro na miejscu w Łomży jest klub nurków Podwodny Jeleń. Tam też szkolą na P1. we will be victorious! /muse 4ever!
|
|
A ten cały Podwodny Jeleń to jeszcze istnieje he he nawet ich strona już bodajże nie działa i z tego co o uszy mi sie obiło nie mają nawet własnego sprzetu szkoleniowego a GUTEK w Zambrowie ma wszystko co trzeba do nauki nurkowania i świetnie prowadzi zajęcia polecam go
|
|
Istnieje,istnieje i z tego co wiem działają na Nowogrodzkiej 268.Ja polecam Podwodnego Jelenia,ale wybor należy do Ciebie u kogo zrobisz P1. we will be victorious! /muse 4ever!
|
|
Tutaj http://www.exstream.com.pl też jest oferta kursów nurkowania. Uważam, że zawsze należy skorzystać z profesjonalnej oferty i uczyć się od najlepszych. Nurkowanie jest niebezpieczne, dlatego też trzeba to robić umiejętnie i posiadać odpowiednią wiedzę.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |