piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wspólny bilet MPK i PKS

Mam pytanie do pasażerów i pracowników przedsiębiorstw czy była by możliwość np.tańszych biletów np na kursach Łomża - Warszawa;Warszawa Łomża, Białystok-Łomża;Łomża-Białystok,Łomża-Gdańsk;Gdańsk-Łomża,Łomża-Toruń;Toruń-Łomża oraz utworzenie specjalnej linii MPK np 18 gdzie swoją trasę by zaczynała z DW.PKS. O co mi chodzi?Chodzi mi o to aby pasażerom którzy przypędzają do Łomży późno wieczorem lub również wyjeżdżają z Łomży zapewnić dojazd lokalną komunikacją miejską.Popieram pomysł MPK o utworzeniu bezpłatnej linii w dniu 1 Listopada.Bardzo dobry pomysł.Polecam pomyśleć o takim rozwiązaniu bo o godzinie 22-23 nie ma jak dojechać do domu i z domu na autobus o 4.45.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wspólny bilet MPK i PKS

Ale zapomnieli o Metropoli jaką jest Nowogród.

I z tego powodu ktoś będzie musiał wstać o 3 z rana i jechać pustym autobusem na dworzec :)

jak nie musisz to nie jedziesz .a po co przepłacać i dać na taxi jak można za 2,80 przyjechać

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org