Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dziecięcy lekarz |
Drodzy Rodzice, celem założenia niniejszego tematu jest wyrażenie Naszych opini o różnych lekarzach dla dzieci. Jeśli macie jakieś pozytywne lub negatywne doświadczenia z dziecięcymi lekarzami to zapraszam. Do negatywnie nastawionych nie jest to zachęta do reklamy danego lekarza, a informacja dla drugiego Rodzica.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dziecięcy lekarz |
Jak dla mnie nie ma lepszego lekarza jak Pan dr Kazimierz Bandzul. Mega człowiek. Nawet w głosie ma coś takiego, że dziecko się uspokaja. W mojej rodzinie zaczyna leczyć już drugie pokolenie. Leczył mnie i leczy moje dziecko. Oczywiście znajdą się ludzie którzy mojego zdania nie podzielą. Wiadomo każdy ma swojego lekarza dziecięcego, natomiast ja darzę tego człowieka wielkim zaufaniem. Konsultacja z dr Bandzulem uspokaja mnie i moją żonę. Mamy pewność, że jego zalecenia doprowadzą do szybkiego powrotu do zdrowia naszego skarba. Knox
|
|
nie podzielam pani zdania :( Yo_ziomus
|
|
Tak jak mówiłem. Każdy ma swoje zdanie i swojego zaufanego lekarza. Podejrzewam, że za kilka dni będą wymienieni wszyscy pediatrzy z Łomży i w stosunku do każdego z nich będzie jakieś za i przeciw. Knox
|
|
Ja jestem niezadowolona z Dr Nizik. Wiem, że jest bardzo cenionym i dobrym pediatrą i dlatego uparcie chciałam by zapisać do Dr moje dziecko. Niestety jestem rozczarowana. Kiedy chcę umówić się na wizytę zawsze jest problem, są one pobieżne, mało konkretnych informacji, moje wątpliwości dot. np. rozwoju dziecka nie zawsze zostają rozwiane, czasami wydaje mi się, że jestem wręcz zbywana.
|
|
Jeśli ktoś poszukuje ortopedy dziecięcego to polecam Dr Gołaszewskiego. Rzeczowy, odpowiada na każdą wątpliwość, z podejściem do dziecka.
|
|
Cytat: Popieram Ciebie i nie radzę do tej Pani doktór zapisywać swoich dzieci na leczenie.
|
|
maciek - właśnie ten temat założyłam po to by Rodzice mogli się ustrzec przed danym lekarzem, bądź bez obaw zapisać na wizytę. Dziękuję za dotychczasowe wpisy, i piszmy dalej swoje opinie!
|
|
Polecam za to Dr Śliwecką, choć nie jest naszm pediatrą zawsze znajdzie czas na udzielenie pomocy (piątek, świątek, niedziela) i rozwianie wszelkich wątpliwości. Często udziela odpowiedzi przez telefon, jest konkretna, nie ma dla Niej głupich, błahych pytań, odpowie na wszystkie (w przeciwieństwie do Dr Nizik). Niestety wizyty mamy prywatne, ale poświęca tyle czasu, że aż głowa boli ;) od ilości otrzymanych informacji nt. rozwoju dziecka.
|
|
Tylko nie Bandzul i nie jego córka. Polecam doktor Śliwecką jeszcze jest w miarę dr.Wysocka
|
|
A Doktorzy innych specjalizacji? - są jacyś godni polecenia, bądź których omijać z daleka?
|
|
Polecam P.Pisowodzką-pracuje z dr.Nizik.Dla mnie jest lekarzem nr.1-mój syn był u niej pod opieką wiele lat:) Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...
|
|
Ja z kolei chwalę sobie Dr Popławskiego, jako bardzo skrupulatnego. Zawsze bardzo dokładnie i długo osłuchuje dziecko w czasie wizyty. Wiem, że niektórzy chwalą Dr Kołodziejską, jednak u mnie ma duży minus za szybkie i powierzchownie osłuchiwanie dziecka w czasie wizyty. Nie potrafiła wykryć zapalenia oskrzeli czy tez później zalegającej wydzieliny (a dziecku aż furczało) a następnego dnia zbadane przez Dr Popławskiego zostało poprawnie zdiagnozowane. Od tego czasu chodzę tyko do niego. Nie polecam Dr Piwowarskiej wg. mnie jako pediatra ma bardzo małą wiedzę i chyba w ogóle się nie doształca. Może lepsza jest jako psychiatra. Jako ortopedę także polecam Dr Gołaszewskiego lub Dr Eliasz na Rybakach. Z tym że Eliasz ma jakąś jeszcze inna specjalizację i w tej chwili nie pamiętam.
|
|
A czy ktoś jeszcze mógłby się wypowiedzieć na temat Pani Doktor Eliasz. Zrezygnowałam z wizyty u Niej z dzieckiem po usłyszeniu negatywnej opini, ale może niepotrzebnie?
|
|
a ja polecę doktor Jolantę Krajewską super podejście do dziecka konkretna osoba zawsze pomoże i prawidłowo rozpozna choróbska:)
|
|
Ja również polecam dr Eliasz. Bada dokładnie, wnikliwie, jak nie ma pewnosci to konsultuje u innych lekarzy. I jak w innym temacie - neurolog dziecięcy dr Zacharzewska
|
|
ja także była, u dr Eliasz i wszystko było w jak najlepszym porządku
|
|
Ja byłam zarówno u niej (Dr Eliasz) jak i dr Gołaszewskiego. Oboje postawili tę samą diagnozę i byli zgodni co do postępowania.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |