Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przetoczenie tarczy hamulcowych |
Czy ktoś się może orientuje, który mechanik w Łomży lub okolicy byłby w stanie przetoczyć tarcze hamulcowe? Z góry dzięki za podpowiedzi :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przetoczenie tarczy hamulcowych |
U Kępistego na Zawadzkiej.Toczy bez zdejmowania tarcz.Na samochodzie.
|
|
Z tego co pamiętam można też przetoczyć u chrostowskiego na sikorskiego, aczkolwiek sprawdź czy warto to robić, czy nie lepiej kupić nowe tarcze
|
|
u Kaminiakow na sikorskiego.polecam. BACA
|
|
Wlasnie za przetoczenie mozesz zaplacic wiecej niz za nowe tarcze wiec sprawdz czy warto Hans Kloss to wszystkich szpiegów boss.....
|
|
dzieki za odpowiedzi:) Nie chce wlasnie zmieniac bo te wymienialem 1,5 roku temu wiec uwazam ze troche za wczesnie, przejechalem ok 20 tys km na nich.
|
|
Po 20 tys. musisz tarcze przetaczać?
|
|
ktoś klocki źle założył?
|
|
no niestety, kierownica drży podczas hamowania i czuć pod pedałem lekkie drżenie... wcześniej miałem identycznie tylko trochę mocniej niż teraz, wymieniłem tarcze i nie drżało, teraz problem wrócił, może tarcze słabej jakości, niby BOSH...
|
|
Jak bosh to podróbka jakaś, oryginał to BOSCH. Może po ostrym hamowaniu wjechałeś w kałużę i wtedy pogiąłeś tarcze.
|
|
Witam, mam namiar na człowieka który za jakieś 30 zł wykona Ci tę usługę. Jesli Cie interesuje- napisz;) Pzdr http://historialomzy.pl/ - Serwis historyczny ziemi łomżyńskiej - poznaj historię swojej małej ojczyzny
|
|
pewnie myłeś samochód po kilku ostrych hamowaniach :)
|
|
Deany mnie interesuje namiar, możesz go podać?
|
|
BOSCH :) hehe, mnie też interesuje namiar. A z tym myciem to w sumie z raz czy dwa sie zdarzyło że myłem po powrocie z trasy. A tak to myje zazwyczaj po krótkiej jeździe po mieście. Byc może faktycznie od tego mycia gdzie na rozgrzane tarcze poszła woda sie powykrzywiały, chociaz z drugiej strony to sie dzieje od niedawna a te mycie samochodu po dłuższej trasie było własnie niedlugo po wymianie i pozniej bylo ok do teraz :p
|
|
Na bazie WZGS jest taki chłopaczek który dobrze Ci tę usługę wykona. Młody ale zna się na rzeczy. Ewentualnie Warsztat na Wisniowej. Tam też zrobią to za 25-30zł. Chłopaki też się tam znaja choć specjalizują się w lakiernictwie. http://historialomzy.pl/ - Serwis historyczny ziemi łomżyńskiej - poznaj historię swojej małej ojczyzny
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |