Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Telewizja N |
Hej, nie wiem czy wiecie ale n-ka została wykupiona przez cyfrę+ i od maja szykują sie podwyżki w abonamentach, podobno wysyłają jakieś powiadomienia, ale do mnie jak na razie jeszcze nic nie doszło i ciekawe czy wogule dojdzie. Do 18 czy 19 kwietnia można przerwać umowę, bo później to już tylko popić wodą.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Telewizja N |
|
"pool" nie siej ciemnoty - ja mam juz aneks wstępnie o 20 pln więcej w tym dodali mi Canal+ (filmy) 4 kanały - wczesniej to był koszt conajmniej 29 pln w zalezności od operatora - dodzwoniłem się do nich w piątek na infolinię - przez burze medialną mają spore ciśnienie - stanęło na 109 pln (wczesniej w płaciłem 99 pln) - dorzucili mi w tej cenie pełną ofertę Canal + (filmy, sport) full HBO wszystko oparte na platynowym abonamencie, to czego? Z tego co można wyczytać najgorzej maja Ci co placili wczesniej 29-59 pln ale N-ka nigdy nie była dla gołodupców - dla tych cyfrowa naziemna lub polsat cyfrowy z doskonałym kanałem polsat film (commando, rocky i kevin sam w domu 24/h) hehehehehehhehhe.
|
|
To nie ciemnota. Dostałem taki list do domu. http://mylomza.pl/forum/topic.html?id=1191
|
|
niestety Kwitno jest gorzej niż Ci się wydaje - dziś warto profilaktycznie wypowiedzieć umowę z nką - też polecam poczytać https://www.facebook.com/antyncplus
|
|
Na ja mam co potrzebuje za tyle na ile mnie stać. A profilaktyczne to moge browara zrobić lookając meczyki za dodatkowe 10 pln :-p
|
|
Full HBO??? w cenie 109 zł?? a to ciekawe ??? na ile m-cy związałeś się z nimi cyrografem? i na ile m-cy będziesz miał HBO ? Ciekawe co powiesz za trzy miesiące o tej swojej "wspaniałej" ofercie... Pozdrawiam
|
|
kwinto ty nie bądź taki mądry jak sobie chcesz to płać, ktoś ci broni? Dzięki tej akcji będą prawdopodobnie ceny obniżone, masz z tym problem, wolisz płacić więcej? Po fuzji i tak jesteśmy w d, zaraz Polsat podniesie ceny, potem nc+, bo nie ma konkurencji.
|
|
Umowa na 18 m-cy. Płacę bo uważam że to tyle warte. Pakiet jest nie zmienny na okres umowy - mam juz nowy aneks i umiem czytac ze zrozumieniem. Rozumiem że każdy, ja też chciałby becelować 59 pln (14 eur :-) i mieć wszystko. Kto z Was pofatygował się żeby zadzwonić porozmawiac zaproponowac coś od siebie lub wysłuchać tego co oni maja do zaproponowania. Ludzie licza że dostana tanią oferte na dzień dobry, w której gospodarce wolnorynkowej tak jest? Inna sprawa że dali d..py wysyłając aneks w takiej formie w jakiej wysłali ale to juz ich problem na którym ja skorzystałem. O tym co mam w tej kwocie i na ile juz napisałem jeżeli kogos to nie przekonuje to już nie mój problem.
|
|
On pragnie przynależeć do "prestiżowej" grupy klientów, którzy posiadają pakiet "Premium lub All Inclusive" płacących za nowe wille i luksusowe auta prezesów francuskiej korporacji (posiadającej konta na Cyprze i w Luksemburgu = mniej wpływów z podatków dla Polski) .... ... a do Polski wiosna lada dzień zawita, na rowerek, na spacer, a przed TV. Pozdrawiam
|
|
evelinee - nie ma tam pakietów premium a pomysł z kontem na Cyprze ...... troche nie na czasie - klasyczna wrzuta - nie ważne co napisze ważne że piszę buheheheheheheheeheheheheheeheheheh
|
|
... a nie przed TV... (zgubiłam "nie", przepraszam)
|
|
Oki, premium były w dawnej "N' teraz są "Platinum" (ale dobrze wiesz o co chodzi więc się nie unoś), a reszta info się zgadza... sprawdź wszystkie spółki przynależące do Grupy ITI (to ona zarządza nowym tworem NC)... ale po co sprawdzać, lepiej od razu zanegować wszystkie przytoczone info i się z tego pośmiać... Ja byłam w "N" od kilku lat, miałam niemal wszystko (wszystkie premium, HBO, FILMBOX, nVOD)- tylko xxx i Cinemax mi brakowało, za taki pakiet płaciłam 89zł/m-c z umową na 12 m-cy i wszystko byłoby super gdyby nie te NC+... szkoda gadać, za to co miałam do tej pory musiałabym teraz zapłacić około 149zł taką ofertę mi zaproponowano przez tel. po wysłuchaniu tego czego od nich oczekuję, a w wersji papierowej, ich oferta to pakiet Platinum za 119zł (bez HBO, Filmbox itp.) - telefon do nich wykonałam po otrzymaniu "papierka"... ale nie zamierzam więcej dzwonić i tracić czas i kasę, to im powinno zależeć na kliencie. Poza tym nie interesują mnie w ogóle kanały CANAL+ - gdyby mnie interesowały to miałabym C+, a nie N, a najbardziej żałuję, że nie ma już SportKlub ... ale cóż wypowiedzenie wysłane i osobiście się z tego cieszę, że nie muszę utrzymywać już tych aroganckich żabojadów, a bez TV można przeżyć, w sumie fajnie było za czasów gdy były tylko 2 kanały w TV... więcej czasu spędzało się z rodziną, przyjaciółmi, na świeżym powietrzu... a sport uprawiali niemal wszyscy, a teraz niemal wszyscy oglądają go w TV... Jeśli jesteś i nadal będziesz zadowolony ze swojej oferty to gratuluję i cieszę się razem z Tobą, ja niestety nie mogę podzielić tej radości z przedstawionej mi propozycji migracji do NC+. Pozdrawiam
|
|
No w końcu ktoś napisał treściwie co miał i dlaczego zrezygnował. To mogę zrozumieć z 89 - 149 pln na dzień dobry, nie mało ..... w dodatku nie interesuje Cię Canal+ a te po połączeniu pewnie wciskają każdemu - dziwi mnie jedynie to że każdego traktuja inaczej - zaproponowali Ci znacznie mniej niz mi i to za wieksza kasę - myślałem że dostałem takie ofe bo byłem z Ntv 4 lata - widocznie zależy to konsultanta który tez ma jakis plan do wykonania.
|
|
Ja również mam wrażenie, że wszystko zależy od konsultanta na jakiego się trafi, wg mnie panuje tam niezłe zamieszanie i bałagan... ale chyba nie tak powinien wyglądać start "nowej definicji rozrywki"... . Pozdrawiam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |