Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wypadek !!!!!!!! |
kto widzial wyopadek co to byl na slamach jak sie wjezdza z wojska polskiego do NOTu?? jakos tak 170m od punktu wydawania tym nierobom jakichs paczek !!!! WSTYD !!!!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wypadek !!!!!!!! |
nie wiem co to za wypadek był ale chyba troszkę przesadzasz pisząc slamy i tym podobne.dziś takie czasy ,że każdy jutro może stać w tamtej kolejce za paczką.uszanuj to bigi2004
|
|
Cycq poprostu przegiełes z tym postem ;/;/ Az sie nie chce komentowac...
|
|
A Pan Admin siedzi i zawija sreberka.
|
|
taaaaaaaaaaaa hehe Panu Adminowi chyba podpasowal post cycek czy jakos tam zaczyna wqrzac wszystkich tak szczerze piszac to juz wole Ptysia91
|
|
sajan nie porównuj ptysia do cycq. cycq-owi daleko do ptysia
|
|
cycq dałeś dupska... Pozdrawiam
|
|
Abcd przepraszam masz racje
|
|
...nie mam subaru ...ale mam impreze !!!!! nic już nie masz pozstał Ci tylko WSTYD!
|
|
jak on pewnie nie wie co to jest wstyd
|
|
Ojjj cycq przegiąłeś dzisiaj ... nie masz życia na forum. A swoją drogą co z tym wypadkiem ? Wie ktoś coś ? ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
ups!!! buhahaha sssooooooooorrrrrrriiiiii :) ...Ptysiu...poprowadz mnie....mistrzu :D buahahaha od ptysia pobieram nauki jak skutecznie uprzykzyc zecie ludziom na forum :)
|
|
sajan ja moze nie wiem ale twoj ojciec chrzestny napewno wie...trzymac takie paskudzstwo do chrztu to naprawde wstyd i hanba !!!!!!!!!
|
|
cycq ciekawe czy byś powiedział w twarz chłopakom z Polowej co o nich sądzisz... jak bardzo chcesz to Ci mogę załatwić spotkanie w 4 oczy z kilkoma z nich... poza tym straszyłeś mnie, że niby mam się pilnować... no popatrz - całe święta szwędałem się od Fadomu po Jatkową i jakoś nic mi się nie stało... :/ ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
saneone ja im nic nie musze muwol oni sami dobrze wiedza ;) buhahaha przykro mi ze cale swieta sie szwedales...odtracenie przez rodzine w swieta to cos co boli cale zycie ;> see you w yatkowej :) LESZCZU !!!!!!
|
|
cycku nie denerwuj mnie przez forum to kozak a w rzeczywistosci burak jestes tyle chlopie koniec tematu <out>
|
|
a tak poza tym to ja ladny chlopak jestem:D hehe
|
|
ty no chociaż powiedz kogo mam się bać... bo jakoś cie nie kojarze, a tak w ogole to skręć tą gadkę... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
boj sie Boga ;)
|
|
Nie dzieciom Neostrady! Ptysiu91 Cycq Kto następny?? :) ...
|
|
Nie dzieciom niechcianym poczetym po pijaku: Angel Kto nastepny?? czy wygrywasz czy nie ja i tak mam cie w pi zdzie !!!!
|
|
:/... ale z ciebie kozak... grasujesz i niszczysz jak wąglik... niech cie ****... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
senkju senkju for al !!!!!!!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |