Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Trendymaniak slucha ktoś tego wogle? |
Slyszeliscie, ze jakis dwoch licealistow tworzy audycje mlodziezowa w RN, ja kilka razy sluchalem, nawet fajna, fuksiarze spotkali sie juz z tyloma "gwiazdami" a szczegolnie zazdroszcze im spotkania z Ascetami :D ich strona to chyba www.trendymaniak.radionadzieja.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Trendymaniak slucha ktoś tego wogle? |
Nie ma to jak autoreklama! :| I sie chociaz nie wypieraj!
|
|
Reklamaaaaaa
|
|
|
Woooon :-) Pozdrawiam
|
|
może to i była autoreklama za co wcale nie powchawalam ,ale pomyślcie chwile forumowicze drodzy. w jaki sposób oni z tą swoją audycją cała wybić? przecież nikt poza moimi dziadkami nie włącza tego radia w ciągu dnia bo wieczorem to wiadomo że tam tylko Chrześcijańśki Hardcore leci przeważnie ale ja sam włączyłem przez przypadek trafiłem na ten program i niczym on sie nie różni muzykąod pozostałych stacji radiowych odbieranych w łomży tak żę chłopaki trendymaniaki od reklamy są agencje ,choć mówią ze dobrych rzeczy reklamować nie trzeba ;)) to wy sie tam zajmijcie swojąrobotą najlepiej ;))
|
|
|
tak mówią ze z katolika ale widac do katolika im troche brakuje ;) skoro żanego odzewu w tej sprawie :)) Anioł wcale nie musi być z góry
|
|
Brawo , dobrze, że są młodzi ludzie, którzy potrafią coś zrobić. A dzięki temu, że można słuchać RN w necie, więc i czasem trendymaniak w głośnikach zagrać. Zróbcie lepsze radyjko i puśćcie je w necie zamiast bez sensu pisać, może ktoś podzieli Wasze upodobania. (........)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |