Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pub |
slucham was "czytam" od dawna.., i opini swoich niezapodaje, aczkolwiek bynajmniej, zeby miec jakis rzut oka na to, co soba reprezentujecie, albo i nie,,,ciekawa jestem, w jakich z lomzynskich lokali przebywacie i jaki lomzynski lokal reprezentujecie...?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pub |
Przebywacie... To juź NIESTETY nie... Ale jak jeszcze mieszkałem w Łomży to było to "Yam cafe", w starej wersji. Ze schodami na poddasze, charakterystyczną duchotą... Eh, łezka się w oku kreci... W "nowym" Yamie miałem przyjemność być tylko 2 razy, aczkolwiek odczucia jak najbardziej pozytywne
|
|
=Lablaja= rozumiem, że Twoim głównym wyznacznikiem oceny człowieka, jest lokal do jakiego uczęszcza? Brawo down! Pozdrawiam
|
|
=Lablaja= ja reprezentuje bary mleczne.:P:P
|
|
ja reprezentuję najbardziej podłe żulernie łomżyńskie:D:D:Dhahahaah ciekawe gdzie zostanę zakwalifikowany bigi2004
|
|
=Lablaja= z pewnością reprezentuje "ELYTĘ" :-) Pozdrawiam
|
|
Dla mnie jeżeli chce spędzic czas tylko przy piwku i pogaworzyć ze znajomymi to jest CZARNY KOT albo POD PAPUGAMI...jeżeli chce potańczyć to albo YAM CAFFE ...RZYMIANKA..ewentualnie nowa dyskoteka z kręglami LABIRYNT. Lady Isztar
|
|
MrS....no ja to elyta jestes, masz cos przeciwko?
|
|
Elita? Ta na Sniadeckieko? Niedaleko nowego cmentarza?
|
|
zawsze jak jestem to pod papugami... dawno nie bylem... czas to zmienic :D :D szukam kumpla...:D pseudo doctor:D:D zna ktos?? jak tak to pls GG:5440561
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |