sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
pobieraczek.pl

kto się naciął na ich "uczciwość" ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: pobieraczek.pl

Stara sprawa. Masa ludzi dała się nabrać. Jeżeli problem dotyczy także Ciebie jest kilka możliwości możesz np. wysłać im pismo, że zarejestrowała się osoba nie pełnoletnia i tyle. W internecie jest masa gotowych wzorów pism ponieważ o pobieraczku było głośno. Najważniejsze to się nei przejmuj bo nic Ci nie zrobią.

Piszę poprawnie po polsku

Tylko Łomża ŁKS!!!

"Masa ludzi dała się nabrać." "na ich "uczciwość" " pobieraczek i chomiki itp.. to uczciwe firmy?????

Uczciwe firmy nie pobierają opląt za dostęp do pirackich płyt.

Moja koleżanka zignorowała listy od pobieraczka z wezwaniem do zapłaty i odpuścili. Może faktycznie czekają na jeleni.

Pobieraczek chował się również pod bluzeczką pewnej panienki z Naszej Klasy. W ogóle Pobieraczek.pl to serwis, który ma dziwną skłonność do współwystępowania z różnymi internetowymi patologiami.

Mam nadzieję że nie zapłaciłaś bo jak tak to popij wodą

Nie płać. Nic Ci nie zrobią,w sądzie są straceni :)

Nie nie płaciłam i nie mam zamiaru, w necie dużo się naczytałam na ten temat :D

THX za wsparcie i że się obyło bez głupiego komentarza :))

ja też dostałem listownie pokwitowanie do zapłaty,grożą sprawami sądowymi i dodatkowymi kosztami,nie wpłacałem, czekam co będzie.

zachciało się szybkiego pobrania potrzebującego pliku i nie chcialo się czytac regulaminu, bo poco, lepiej zachaczyć zgadzam się na wszystko, zawsze , i wszędzie.

mireczek
moja koleżanka miała identyko sytuację.Trochę się wystraszyła,ale olała to,a oni dali spokój i juz jej nie nękali

Ale ludzie są głupkowaci,) chcą pobierać pirackie pliki jednocześnie podają swoje ID:)

Albo nic nie pisz albo napisz "wy pier da laj". ja napisałem to drugie 9 mcy temu i NIC. :) je*bac ich. a co do chomika, to chomik postepuje uczciwie BOLKU.

Mausz&Mausz

"postepuje uczciwie" wole kupić legalne oprogramowanie czy mp3 niż płacić za dostęp do nie legala:))))))))))))))

CXRsa1 to bul za płyty, zamiast puścić po 5-8 zeta to może ludzie by wsparli, a tak lepiej ściągać, ja preferuję stronę chomikuj.

---------------------------------------------

Pobieraczek.pl to strona oszustów i internetowych naciągaczy. Początkowo znajdowali wielu frajerów, ale teraz nikt im nie płaci i już upadają. Mają nawet sprawy od urażonych klientów. Sami nie wytyczają sprawy nikomu, bo boją się, iż ktoś zbada, skąd mają nielegalne pliki. Niektórzy znajomi pobrali od nich plików nawet na kilka tys. złotych i nie zamierzają płacić. Niektórzy zmieniają e-mail, by nie odbierać poczty. Bynajmniej nikt o zdrowych zmysłach im już nie płaci. Regulamin mają na stronie napisany niewyraźnie, nawet prawnicy go nie rozumieją. Poza tym, jak coś, warto preferować, np. chomikuj.pl - tam przynajmniej nie piszą, iż coś jest za darmo. Opłaty są zaś niewielkie i teoretycznie pobrane pliki każdy, kto pobiera i deklaruje się, usuwa. Ja nie pobieram już niczego pirackiego, co tobie też radzę. A pobieraczek i inne gówna należy olewać.

dvw jak bym chciał coś upload-ować to bym skorzystał z serwerów Letitbit ,
iFolder Filesonic,rapidshare, hotfile, depositfiles, RAPIDGATOR,FILEZPRO, i wszyscy by mogli ściągać za free:)))
Za dostęp do plików nie legalnych mam płacić przesada:))) to wole dać zarobić autorowi softu czy mp3 i mieć głowę spokojna:)

Haha do mnie dzisiaj też przyszło przed sądowe wezwanie do zapłaty :D Ponieważ w grudniu 2010 roku wszedłem na stronę pobieraczek.pl chcą trzy stówki :)

Jak się chce zarejestrować na tego typu stronach to się pisze

Ferdynand Kiepski ul Ćwiartki 3/4 Wrocław a listonosz Edzio przyniesie list do Ferdka jak by co:))

Ciekawostka o pobieraczku...
http://tech.wp.pl/kat,1009785,title,Pobieraczekpl-przestaje-istniec-Internauci-wygrali-wojne,wid,15207459,wiadomosc.html?ticaid=1fc77

jasne, ze szukają łosi, co zapłacą, przerabiałam ten temat, wezwanie do zapłaty potem ponowne wezwanie i nic...odpuścili sobie.Poza tym z tego co pamiętam to było napisane, ze 10 dni jest za free na przetestowanie

Od stycznia nie istnieje. A od lutego powinni włascicielom mordę obijać.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org