Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Strzyżenie psa. Gdzie w Łomży |
jak w temacie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Strzyżenie psa. Gdzie w Łomży |
Na Szosie Zambrowskiej przy skrzyżowaniu z ul. Projektowaną jest gabinet weterynarza i tam strzygą (na przeciw Starostwa)
|
|
na małachowskiego w gabinecie u P.Wysockiego
|
|
na hipokratesa
|
|
w zyciu na hipokratesa! Tam usypiaja psy! Przekonal sie o tym moj pudelek, ktory przez caly dzien chodzil przymulony, ja strzyge na zjezdzie bialy duzy dom z cegly po lewej stronie przed Wordem- pies jest strzyzony na oczach wlasciciela na "czysto", ewentualnie jeszcze kolo blaszaka przy CTO.
|
|
W sklepie Animalsland przy CTO, chłopak jest po kursach. Sprzedam akwarium, sprzęt akw. https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków: https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013
|
|
Może lekko nie na temat ale czy jest w okolicach cmentarz dla źwierząt ?
|
|
Tylko wymyj pieska najpierw i sprzątnij jak nawali w trawnik.
|
|
Przy CTO Pan Kościelecki Krzysztof.
|
|
Cmentarz dla zwierząt? Ludzie już nie macie co robić tylko chować zwierzynę.. To nie Ameryka.
|
|
Katarynka14 Gdzieś na trasie Białystok Łomża tak mi się wydaje jest cmentarz dla zwierząt. Kiedyś gdy jechałam ta trasą pokazywał mi kierowca, ale dokładnie nie pamiętam w którym miejscu. Ale zawsze mogę się dowiedzieć. Zazwyczaj ludzie zakopują swoje pupile na działce jeśli taką mają, lub gdzieś w lasku oznakowując to miejsce np posadzonym krzaczkiem.
|
|
podajcie nr do fryzjera przy cto, i na projektową, dziękuję
|
|
Wszyscy ostatnio chwalą salon w Modiku,
|
|
Ewentualnie przy Kauflandzie jest salon fryzjerski i oni się tam do tego świetnie nadają.Pracowała tam pani Monika i tak mi powiedziała i polecała.
|
|
Prywatna Lecznica Małych i Dużych Zwierząt "OAZA" ul. Woj Polskiego 129B
|
|
w oazie nie strzyga yorków, moze ktos ma namiary na fryzjera dla yorka-oprócz ul.hipokratesa
|
|
a próbowałaś opalić nad gazem?
|
|
powracam do tematu. wie ktoś gdzie jest jakiś dobry fryzjer dla yorka? i jakie sa ceny?
|
|
WITAMY NA STRONIE PODMIOTOWEJ KOMENDANTA MIEJSKIEGO POLICJI W ŁOMŻY W BIULETYNIE INFORMACJI PUBLICZNEJ Komenda Miejska Policji w Łomży www.lomza.policja.gov.pl ul. Wojska Polskiego 9 18-400 Łomża woj. podlaskie Jeden w te lub wewte nie odgrywa różnicy powinni ostrzyc.
|
|
Autor: fanka bocianka (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 24-03-10 17:21 a próbowałaś opalić nad gazem? jajca se przysmaż - może jakaś wtedy zerknie na nie bez odrazy i odruchu wymiotnego...?
|
|
fanka bocianka posłuchaj @franio30 , ta BURA SUKA dobrze wie co mówi, on ma nie tylko przysmażone jajca ale i obcięty ogon ! frania, czytając ciebie mam zawsze odrazę i odruch wymiotny !
|
|
katarynka14 napisał(a): > Może lekko nie na temat ale czy jest w okolicach cmentarz dla > źwierząt ? Polecam kremacje dla zwierząt https://krematorium-dla-zwierzat.pl/galeria/
|
|
Takie strzyżenie to jest wspaniała usługa. Warto z takich rzeczy korzystać!! _____________________________ http://zielonatablica.pl/prace-po-angielsku/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |