Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kebab przy dworcu |
Odradzam wszystkim kebab przy dworcu. Rada dla wielbicieli tej gastronomii: Patrzcie dokładnie co macie w środku!!! Mi wczoraj trafił się super "prezencik"- porządna śruba o długości ok. 3cm. Zdaniem obsługi nic wielkiego się nie stało!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kebab przy dworcu |
ale o który kebab ci chodzi o ten co na przeciwko tej apteki tu na rogu co jeszcze sie po schodkach wchodzi na góre??
|
|
Tak, ten zaraz przy ulicy, piętrowy
|
|
No to przeżyłaś prawdziwy dramat .!!!!!!! Ale jak byś żarła w domu to co mamusia na obiad przygotuje to nie było by srub w talerzu :):):)
|
|
śruba w kebabie? haha dobre :D zajeżdżam tam na kebab już od ładnych paru lat, nawet jeśli coś takiego się zdarzyło, a nie powinno ... no cóż trudno, ale kebab mają najlepszy w mieście
|
|
Hahahaha dobry wariat jesteś. Śróba w kebabie jak dziewczyny na oczach kiljenta mięso zbierają z rożna. Jak chcesz zjechać jego dobrą renomę to zapomnij że Co się uda. Jedź do Arka B. i mu to opowiedz haha.
|
|
Ja tez tam bywam ale takiej niespodziewanki jeszcze nie mialem ;D A co do kebaba to zgodze sie z Yorker-em ;)
|
|
hehe śruba w kebabie hah dobre. antyreklame robisz czy com? to najlepszy kebab w mieście, wpadam tam już dłuższy czas i podobne zjawisko nigdy podkreślam nigdy nie miało miejsca. obsługa uznała że nic się nie stało? niemożliwe....
|
|
Hahaha zjechać jego dobrą renomę, dobre. W jakim celu? Nie ośmieszaj się człowieku i pomyśl trochę. A jak zbierają mięso z rożna to czym? Rękoma? Maszyną, która jest umocowana na takie śruby co się wczoraj potwierdziło. A jeśli właściciel jest Twoim kolegą to się go zapytaj, na pewno mu jego pracownice opowiedziały o zaistniałej sytuacji. Też jadłam tam od paru lat, kebab zawsze był dobry, dlatego taka sytuacja mnie zaszokowała.
|
|
a ja już dwa razy w kebabie stamtąd znalazłam włosy, bynajmniej nie moje. więcej tam nie pójdę!
|
|
Nic dziwnego :):) Skoro znajdujesz śruby to możesz znaleźć i włosy :):) Nie wielka różnica :):)
|
|
ja kiedyś znalazłem pierścionek z brylantem w kebabie ... i co , wcale nie robiłem z tego afery.........
|
|
hehe roberto,tak to i ja chcę;-)
|
|
trzeba kebab jeść omannio ..... :)
|
|
bleeee nie lubię kebabów,ale spróbuję z zapiekanką;-)
|
|
robciu :) To nie był pierścionek z brylantem :) To była obrączka z gołębia pocztowego :)
|
|
marudo ???? :) wiem co sprzedałem ..
|
|
powiem szczerze na dworcu tam na rogu ten piętrowy kebab najlepszy bo mięso dobre i nie kładą tylko samej sałaty tylko ogorki 2 rodzaje pomidorki świeżutkie cebulę i coś tam jeszcze mniam mniam i dziewczyny zwinne szybko robią
|
|
a ja odpowiem za kolegę bo patrze jeszcze nie napisał MASAKRA
|
|
Najlepszy kebab mi sie jeszcze nie zdarzyło
|
|
Wojna Kebabowa się zaczęła ???
|
|
4lomza.pl - największe polskie forum o kebabach.
|
|
Kitejumper zgadzam sie!!! Strzał w 10.
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=1iN1mT4_GgA Hymn Łomżyńskich Grubasów którzy wpierdzielają kebaby ...
|
|
Jest też taka znana piosenka - ... gdybym był kebabem , jabidibijabidibi .. dam ... Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
dobry polecam
|
|
Śruba?? Może chcieli cię wkręcić... :D Mi osobiście zawsze tam smakował więc złego słowa nie powiem
|
|
zamawiam tam tortille i zawsze smakuje tak samo czyli dobrze , szybka obsługa . Sruba ? włosy ? bez jaj !
|
|
co to ma wspołnego z kebabem to zwykła tania bułka z miesem robiącym za baranine bo z indyka i posiekanymi warzywami polanymi jakaś kleistą substancja i wy to jecie biedaki? Fantic
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |