Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
SNACK-BAR |
Witam, napiszcie proszę gdzie dokładnie jest SNACK-BAR i jakiś kontakt do nich. Podobno mają dobre kebaby i dowożą? Z góry dzięki.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: SNACK-BAR |
buhaha, nie rozumiem ludzi, umieja zalogowac sie na forum, dodac wpis, a nie znaja www.google.com , chyba ze to REKLAMA
|
|
KEBAB MAJĄ PRZECIĘTNY
|
|
wpisałam w google samo słowo : SNACK i od razu mi wyskoczyło dokladnie SNACK BAR ŁOMŻA i miejsce w którym się znajduje... To chyba naprawdę jest reklama Xmana, ale na mnie to nie podziała - mam swoje sprawdzone miejsca do jedzenia takich rzeczy i nie zamierzam eksperymentowac..:D
|
|
u mnie w barze serwujemy ponoć najlepsze jedzenie w woj.podl.wszyscy zachwalają.czy to dobrze?mój bar to.......i tak to właśnie działa.kebaby,cluby,puby itd(czyt.właściciele) wrzucają czasem temat,ale udają,że to nie jest reklama.nic nie sugeruję,ale czy to nie kryptoreklama panie admin? ![]() nie mogę powiedzieć,że nie wiem ale wiem,że powiedzieć nie mogę
|
|
MOIM ZDANIEM JESLI BAR ROBI NAPRAWDE DOBRE JEDZENIE TO NIE TRZEBA MU TAKIEJ KRYPTO REKLAMY
|
|
Zamówiłem jedzenie przed 21:00, zapewniono mnie, że czas oczekiwania to ok. 20 minut. Jedzenie otrzymałem o 22:05, bo po co wysyłać dostawcę skoro można po zamknięciu lokalu (Niedziela, czynne do 22:00) podrzucić wracając do domu. Kebab słaby, zimny, frytki gumowate i zimne. Jedyne co mi smakowało to sos ostry, który był smaczny. Dostawca też pozostawia wiele do życzenia... Pozdrawiam
|
|
hahaha Bloom, ale się naśmiałam...:D
|
|
Hamburger- to jakas masakra, nigdy wiecej! Kotlet był zielony! Niestety musiałam zjeśc sama bułkę z warzywami i sosem.....kotlet poszedł do kosza, na sam widok robiło sie niedobrze.....nie polecam!
|
|
Nie polecam. Przepalonym tłuszczem czuć aż się jeść nie chce. Frytki spalone. Przetestowałam i nie skorzystam więcej z ich kuchni niestety.
|
|
Zarcie jest ok wczoraj zamawialem i spoko, dodatkowo browar maja z dowozem.
|
|
Francja elegancja !
|
|
Xmana (---.lomza.mm.pl)Forward (---.lomza.mm.pl) ilość postów 1 hehehehe konkurencyjny kebab obok na sybiraków więcej klientów pewnie ma heh to trzeba reklamować:) oj tworzenie nowych ników nic nie da i wypisywanie a kebab z dowozem i piwem to nie nowość u betera w 3wymiarzeteż masz browar z dowozem /na ulotce w jego temacie zobacz/i zobacz jakie ceny lomza po 2 90 ma a do tego baraninę ma MEGA z drugiej strony w sumie wole jak polak się reklamuje niż obcokrajowiec tyle że nie na takiego perfida heh
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |